У засіданні Комітету 5 вересня 2013 року (протокол № 10) взяли участь члени Комітету: Пишний А.Г., Карпунцов В.В., Демянко М.І., Швайка І.О., Матвєєв В.Г., Бойко В.Б., Головко В.А., Гурвіц Е.Й.,  Демидко В.М., Єгоров О.М., Єфремов О.С., Кацуба В.М., Скубашевський С.В., Федоряк Г.Д.

На засіднні головував: голова Комітету Макеєнко В.В.

На засіданні затверджено звіт про роботу Комітету за період другої сесії та план роботи Комітету на період третьої сесії Верховної Ради України сьомого скликання (вересень 2013 року - січень 2014 року).

Також були розглянуті заяви: народного депутата України Ланьо М.І., члена депутатської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, про відкликання його з Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та обрання членом Комітету з питань соціальної політики та праці, та народного депутата України Стаднійчука Р.В., позафракційного, про обрання його членом Комітету з питань верховенства права та правосуддя. Комітет прийняв рішення підтримати заяву народного депутата України Ланьо М.І. та, згідно з пунктом 1 частини першої статті 15 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», внести народними депутатами України - членами Комітету на розгляд Верховної Ради України проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про комітети Верховної Ради України сьомого скликання», а також рекомендувати Верховній Раді України визначитись щодо обрання позафракційного народного депутата України Стаднійчука Р.В. членом Комітету з питань верховенства права та правосуддя та внести на розгляд Верховної Ради України народними депутатами України - членами Комітету відповідний проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про комітети Верховної Ради України сьомого скликання».

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку