Засідання Комітету режимі відеоконференції

Комітет
22 травня 2024, 09:43

 

Інформація

про засідання Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України у режимі відеоконференції


 

Комітет на своєму засіданні 22 травня 2024 року (протокол №195) у режимі відеоконференції розглянув таке питання порядку денного:

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань використання коштів державного бюджету України спрямованих на облаштування фортифікаційних споруд та інженерних загороджень на лінії зіткнення, а також на виготовлення та закупівлю безпілотних літальних апаратів для військових частин та підрозділів Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань», внесений народними депутатами України  Мотовиловцем А.В. та іншими (всього 9 підписів) (реєстр. №11282 від 21.05.2024).

https://reglament.rada.gov.ua/uploads/documents/32249.pdf

 

Присутні  члени  Комітету: Кальченко С.В., Євтушок С.М., Культенко А.В., Марченко Л.І., Гринчук О.А., Приходько Н.І., Загородній Ю.І.,  Кострійчук С.В.,  Синютка О.М.

Відсутній секретар Комітету Папієв М.М.