14 червня 2022 року (протокол №113)

Опубліковано 17 червня 2022, о 17:59

 Комітет 

 

 

      

 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ





                                                                                113

 

                                                                          14          червня         22 

                                                             

 

                                                              вул. Банкова, 6-8,

у режимі відеоконференції

                                                                     14 год. 00 хв.

 

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

Присутні  члени  Комітету: Євтушок С.М., Культенко А.В., Савченко О.С., Папієв М.М., Гринчук О.А., Загородній Ю.І., Марченко Л.І., Синютка О.М., Фролов П.В.

 

Відсутня: Приходько Н.І.

 

Приєднався до відеоконференції: народний депутат України Богданець А.В.

 

 

 Відеозапис і стенограма не ведуться.

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. запропонував народним депутатам України - членам Комітету розглянути проект порядку денного, який попередньо було надіслано для ознайомлення народним депутатам України – членам Комітету та який містить 1 питання і питання «Різне»,  і у зв’язку з відсутністю зауважень і пропозицій до проекту порядку денного засідання Комітету головуючий поставив на голосування пропозицію прийняти за основу та в цілому порядок денний засідання Комітету.

У зв’язку з втратою відеозв’язку із заступником голови Комітету Савченко О.С. у голосуванні беруть участь 9 (дев’ять) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Голосували: за – 9, проти – 0, утрималися – 0 (прийнято одноголосно членами Комітету, які брали участь у голосуванні).

 

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1.                 Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності тимчасових слідчих та тимчасових спеціальних комісій в умовах воєнного стану, надзвичайного стану», внесений народними депутатами України Богданцем А.В. та іншими (всього 12 підписів) (реєстр. № 7320 від 26.04.2022).

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

2. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності тимчасових слідчих та тимчасових спеціальних комісій в умовах воєнного стану, надзвичайного стану», внесений народними депутатами України Богданцем А.В. та іншими (всього 12 підписів) (реєстр. № 7320 від 26.04.2022).

 

Головуючий на засіданні Комітету голова Комітету Кальченко С.В. поінформував народних депутатів України – членів Комітету про те, що участь у засіданні Комітету у режимі відеоконференції бере народний депутат України Богданець Андрій Володимирович, запрошений для участі у розгляді Комітетом проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності тимчасових слідчих та тимчасових спеціальних комісій в умовах воєнного стану, надзвичайного стану», та надав йому слово для обґрунтування необхідності внесення законопроекту та відповіді на запитання народних депутатів України – членів Комітету.

Запитань до народного депутата України Богданця А.В. не було.

 

Головуючий на засіданні Комітету голова Комітету Кальченко С.В. поставив на голосування проект рішення Комітету про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності тимчасових слідчих та тимчасових спеціальних комісій в умовах воєнного стану, надзвичайного стану», який було надіслано для ознайомлення народним депутатам України – членам Комітету.

 

У зв’язку з втратою відеозв’язку із заступником голови Комітету Савченко О.С. у голосуванні беруть участь 9 (дев’ять) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Голосували: за – 9, проти – 0, утрималися – 0 (прийнято одноголосно членами Комітету, які брали участь у голосуванні).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок на проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності тимчасових слідчих та тимчасових спеціальних комісій в умовах воєнного стану, надзвичайного стану», внесений народними депутатами України Богданцем А.В. та іншими (всього 12 підписів) (реєстр. № 7320 від 26.04.2022), та рекомендувати Верховній Раді України включити його до порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України і за наслідками розгляду цього законопроекту в першому читанні повернути суб’єктам права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

2. Співдоповідачем від Комітету  на пленарному засіданні з цього питання визначити голову Комітету.

 

 

2. Різне.

Народні депутати України – члени Комітету  обмінялись думками про здійснення ними депутатських повноважень у період дії правового режиму воєнного стану.

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

 

Секретар  Комітету                                                      М.М.ПАПІЄВ


 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку