Анотація щодо проекту Постанови Верховної Ради України (реєстр. № 11289)

Комітет
03 червня 2024, 10:39

 

До реєстр. № 11289

                                                                                                                      від 24.05.2024

 

3 червня 2024 року Комітет на своєму засіданні розглянув проект Постанови Верховної Ради України «Про зміни у складі Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань використання коштів державного бюджету України, спрямованих на облаштування фортифікаційних споруд та інженерних загороджень на лінії зіткнення, а також на виготовлення та закупівлю безпілотних літальних апаратів та засобів радіоелектронної боротьби для військових частин і підрозділів Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань», внесений народними депутатами України Мотовиловцем А.В. та Задорожнім М.М. (реєстр. № 11289 від 24.05.2024).

Проектом Постанови пропонується внести зміни до  персонального складу  Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань використання коштів державного бюджету України, спрямованих на облаштування фортифікаційних споруд та інженерних загороджень на лінії зіткнення, а також на виготовлення та закупівлю безпілотних літальних апаратів та засобів радіоелектронної боротьби для військових частин і підрозділів Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, утвореної відповідно до Постанови Верховної Ради України від
22 травня 2023 року № 3726-IX (далі – Тимчасова спеціальна комісія), а саме: увільнити від обов’язків члена Тимчасової спеціальної комісії, таких народних депутатів України: Богуцьку Єлізавету Петрівну – депутатська фракція «ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» та Борта Віталія Петровича –депутатська група «Платформа за життя та мир» та обрати до складу Тимчасової спеціальної комісії, таких народних депутатів України: Мурдія Ігоря Юрійовича – депутатська фракція «ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» та Разумкова Дмитра Олександровича – позафракційний.

Комітет ухвалив висновок на проект Постанови Верховної Ради України (реєстр. № 11289) і прийняв рішення рекомендувати Верховній Раді України, відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 20 та частини третьої статті 138 Регламенту Верховної Ради України, розглянути його та визначитися шляхом голосування щодо цього проекту Постанови.