Засідання Комітету у режимі відеоконференції

Комітет
20 травня 2024, 11:41

 

Інформація

про засідання Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України у режимі відеоконференції

 

Комітет на своєму засіданні 20 травня 2024 року (протокол №194) у режимі відеоконференції розглянув такі питання порядку денного:

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до законів України «Про комітети Верховної Ради України» та «Про тимчасові слідчі комісії і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України» щодо  забезпечення поіменного голосування народних депутатів України на засіданнях комітетів та комісій», внесений народними депутатами України  Фроловим П.В., Устіновою О.Ю. (реєстр. № 10414 від 18.01.2024).

https://reglament.rada.gov.ua/uploads/documents/32243.pdf

 

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, протидії дискримінації та дотримання норм етики народними депутатами України», внесений народними депутатами України Кондратюк О.К. та іншими (всього 20 підписів)  (реєстр. № 5005 від 02.02.2021).
https://reglament.rada.gov.ua/uploads/documents/32244.pdf

 

Присутні  члени  Комітету: Кальченко С.В., Євтушок С.М., Культенко А.В., Марченко Л.І., Папієв М.М.,  Гринчук О.А., Загородній Ю.І.,  Кострійчук С.В.,  Синютка О.М.

Відсутня голова підкомітету Приходько Н.І (з поважних причин).