Анотації щодо заяви народного депутата України Медяника В.А. про складення депутатських повноважень та проекту Постанови Верховної Ради України «Про Звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства під час відчуження об’єктів державної власності України, розташованих за кордоном, про виконану роботу за рік її діяльності»

Комітет
22 лютого 2024, 11:53

 

АНОТАЦІЯ

 

Щодо заяви народного депутата України Медяника В.А. про складення депутатських повноважень

 

 

Комітет на засіданні  22 лютого  2024 року (протокол № 186) розглянув особисту заяву народного депутата України - члена депутатської фракції  ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» Медяника В’ячеслава Анатолійовича про складення депутатських повноважень, відповідно до статті 81 Конституції України та статті 4 Закону України «Про статус народного депутата України» та прийняв рішення, згідно з частиною першою статті 5 Закону України «Про статус народного депутата України» та пункту 1 частини першої статті 15 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», внести народними депутатами України – членами Комітету на розгляд Верховної Ради України проект Постанови Верховної Ради України «Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Медяника В.А.» і рекомендувати Верховній Раді України прийняти його в цілому.


До реєстр. № 11032

                                                                                                                      від 20.02.2024

 

 

22 лютого 2024 року Комітет на своєму засіданні розглянув проект Постанови Верховної Ради України «Про Звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства під час відчуження об’єктів державної власності України, розташованих за кордоном, про виконану роботу за рік її діяльності», внесений народним депутатом України – головою Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України Веніславським Ф.В. (реєстр. № 11032 від 20.02.2024), на відповідність оформлення та реєстрації вимогам закону, Регламенту Верховної Ради України та прийнятим відповідно до них нормативно-правовим актам. 

Комітет ухвалив експертний висновок на проект Постанови Верховної Ради України (реєстр. № 11032) і прийняв рішення направити його Голові Верховної Ради України та Тимчасовій слідчій комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства під час відчуження об’єктів державної власності України, розташованих за кордоном.