Засідання Комітету у режимі відеоконференції  

Комітет
10 січня 2023, 10:09


 

Комітет на своєму засіданні 10 січня  2023 року у режимі відеоконференції розглянув такі питання порядку денного:

-       Про заяву народного депутата України Аксьонова А.А. про складення ним депутатських повноважень.

-       Про проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих порушень законодавства України у сфері отримання, розподілу, транспортування, зберігання, використання за цільовим призначенням гуманітарної та іншої допомоги, а також неефективного використання державного майна, яке може бути використане для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб та забезпечення інших потреб держави", внесений народними депутатами України – членами Тимчасової слідчої комісії Козирем С.В. та іншими (всього 10 підписів) (реєстр. № 8121 від 19.12.2022, доопрацьований).

-       Про проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування можливих фактів порушення законодавства під час відчуження об’єктів державної власності України, розташованих за кордоном", внесений народним депутатом України Веніславським Ф.В. (реєстр. № 8112 від 05.01.2023, доопрацьований).
- Про лист Голови Верховної Ради України Стефанчука Р.О. (від 02.12.2022 № 07/6-2022/207318 (1061829) щодо забезпечення безпеки під час пленарних засідань Верховної Ради України.

-       Про проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до додатка до Постанови Верховної Ради України "Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання",  внесений народними депутатами України Завітневичем О.М. та іншими    (реєстр. № 8136 від 19.10.2022).

-       Про пропозиції до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання. 

-       Про проект Плану роботи Комітету на період дев’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий – липень 2023 року).
Про проект Постанови Верховної Ради України "Про звіт Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань міжнародного гуманітарного та міжнародного кримінального права в умовах збройної агресії Російської Федерації проти України про виконану роботу", внесений народними депутатами України — членами Тимчасової спеціальної комісії  Бакумовим О.С. та іншими (реєстр. № 8304 від 26.12.2022).

-       Про проект Постанови Верховної Ради України "Про звіт Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань моніторингу отримання і використання міжнародної матеріальнотехнічної допомоги під час дії воєнного стану за шість місяців діяльності", внесений народними депутатами України — членами Тимчасової спеціальної комісії  Устіновою О.Ю. та іншими  (реєстр. №8330 від 02.01.2023).

 

За наслідками розгляду зазначених питань Комітетом були прийняті рішення та ухвалені відповідні висновки.

 

Присутні на засіданні народні депутати України - члени Комітету: Кальченко С.В., Культенко А.В., Папієв М.М., Гринчук О.А., Приходько Н.І., Кострійчук С.В., Марченко Л.І., Синютка О.М.,  Загородній Ю.І.

Відсутні на засіданні народні депутати України - члени Комітету: Євтушок С. М.