Засідання Комітету

Комітет
15 вересня 2022, 12:58

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА

ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

                                                                                       16 вересня 2022 року

                                                                           у режимі відеоконференції

                                                                           о 17:00 год. 00 хв. 

 

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про зміни у складі Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань міжнародного гуманітарного та міжнародного кримінального права в умовах збройної агресії Російської Федерації проти України», внесений народними депутатами України Бакумовим О.С. та іншими (всього 9 підписів) (реєстр. № 7741 від 06.09.2022).

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту прав інвесторів», внесений народним депутатом України Янченко Г.І.  (реєстр. № 8007 від 07.09.2022).

3. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих порушень законодавства України у сфері отримання, розподілу, транспортування, зберігання, використання за цільовим призначенням гуманітарної та іншої допомоги, а також неефективного використання державного майна, яке може бути використане для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб та забезпечення інших потреб держави», внесений народними депутатами України Козирем С.В. та іншими (всього 7 підписів) (реєстр. № 8031 від 13.09.2022).     

4. Різне