Засідання Комітету

Комітет
01 вересня 2022, 17:03

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА

ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

                                                                                       2 вересня 2022 року

                                                                           у режимі відеоконференції

                                                                           о 16:00 год. 00 хв. 

 

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань встановлення причин недоотримання надходжень до Державного та місцевих бюджетів внаслідок неефективної діяльності Державного агентства лісових ресурсів, його територіальних органів та підприємств, що належать до сфери його управління», внесений народним депутатом України Тищенком М.М. (реєстр. № 7695 від 25.08.2022).
 2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів, які сприяли тимчасовій окупації Автономної Республіки Крим» щодо включення до складу ТСК представника від фракції Політичної Партії «ГОЛОС», внесений народним депутатом України – головою Тимчасової слідчої комісії  Копитіним І.В. (реєстр. № 7690 від 22.08.2022).
3. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів, які сприяли тимчасовій окупації Автономної Республіки Крим» щодо включення до складу Тимчасової слідчої комісії представника від фракції Політичної партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ», внесений народним депутатом України  – головою Тимчасової слідчої комісії Копитіним І.В. (реєстр. № 7691 від 22.08.2022).
4. Про зміни у складі комітетів Верховної Ради України (про заяви народних депутатів України Яценка А.В. та Магери С.В. щодо обрання їх до складу комітетів Верховної Ради України).
5. Різне