Засідання Комітету

Комітет
15 грудня 2021, 12:00

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

 

                                                                                       15 грудня 2021 року

                                                                           вул. Банкова, 6-8,

                                                                           у режимі відеоконференції

                                                                           о 15 год. 30 хв.

 

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

1. Про депутатський запит, оголошений на пленарному засіданні Верховної Ради України 3 грудня 2021 року, та про депутатське звернення народного депутата України Геращенко І.В. з питань дотримання дисципліни та норм етики народними депутатами України Арахамією Д.Г.,  Камельчуком Ю.О. та Ковальчуком О.В.

2. Про проект календарного плану проведення сьомої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий – липень 2022 року).

3. На відповідність оформлення та реєстрації проектів законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення сприятливих умов для товаровиробників при реалізації харчових продуктів» (реєстр. № 6068 від 19.09.2021), внесеного народними депутатами України Соломчуком Д.В., Заблоцьким М.Б., Вацаком Г.А. та іншими,  «Про внесення змін до Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції» (щодо подолання практик недобросовісної конкуренції у сфері поставок сільськогосподарської продукції), внесеного народними депутатами України Лічман Г.В., Кінзбурською В.О., Галайчуком В.С. (реєстр. № 6068-1 від 20.09.2021), «Про захист від недобросовісних торгових практик у відносинах між суб’єктами господарювання у сфері постачання сільськогосподарських та харчових продуктів», внесеного народним депутатом України Завітневич О.М. (реєстр. № 6068-2 від 29.09.2021), «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту від недобросовісної конкуренції», внесеного народними депутатами України Совою О.Г., Приходьком Б.В. (реєстр. № 6068-3 від 30.09.2021), та проекту Закону України «Про основні засади торговельної діяльності харчовими продуктами», внесеного народними депутатами України Соломчуком Д.В., Вацаком Г.А., Крейденком В.В. та іншими (реєстр. № 6155 від 08.10.2021), вимогам закону, Регламенту Верховної Ради України та прийнятим відповідно до них нормативно-правовим актам.

4. Різне.