Засідання Комітету

Комітет
12 листопада 2019, 09:00

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА

ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

     

 

  13 листопада 2019 року

                                                                                  вул. Банкова, 6-8,

                                                                                  кім. 418, о 15:00   

 

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

 

1.   Про пропозиції Президента України до Закону України "Про тимчасові слідчі комісії, спеціальну тимчасову слідчу комісію і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України" (реєстр. № 0979 від 23.09.2019).

2.   Про проект Постанови Верховної Ради України "Про зміни у складі Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування пожежі (вибухів) на складах боєприпасів в м.Ічня (Чернігівська обл.), м.Калинівка (Вінницька обл.), м.Балаклія, (Харківська обл.), м.Сватове, (Луганська обл.), м.Кривий Ріг (Дніпропетровська обл.) у період з 2014 по 2018 роки", внесений народним депутатом України Арахамією Д.Г.      (реєстр. № 2391 від 06.11.2019).

3.   Про проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для розслідування фактів міжнародної корупції за участі вищих посадових осіб держави, пов’язаних з діяльністю Національного банку України та Міністерства фінансів України, а також інших протиправних дій, вчинених під впливом міжнародних чинників та незаконного лобіювання окремими представниками міжнародних організацій та урядів іноземних країн", внесений народними депутатами України Дубінським О.А. та Деркачем А.Л.  (реєстр. № 2346 від 30.10.2019).

4.   Про лист першого заступника голови депутатської фракції Політичної Партії "СЛУГА НАРОДУ" щодо зміни у складі Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо дотримання вимог законодавства під час зміни власників інформаційних телеканалів та забезпечення протидії інформаційному впливу Російської Федерації.

5.   Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою приведення у відповідність до Закону України "Про внесення змін до статті 80 Конституції України щодо недоторканності народних депутатів України", внесений народними депутатами України Янченко Г.І. та іншими (реєстр. № 2237 від 07.10.2019).

6.   Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою забезпечення гармонізації кримінального процесуального законодавства з положеннями Закону України "Про внесення змін до статті 80 Конституції України щодо недоторканності народних депутатів України", внесений народними депутатами України Устіновою О.Ю. та іншими (реєстр. № 2237-1 від 18.10.2019).

7.   Різне.