Рішення Комітету про заяву народного депутата України Іванчука А.В. про складення ним повноважень голови Комітету з питань економічної політики

19 березня 2015, 17:59

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ

ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

про заяву народного депутата України Іванчука А.В.  про складення ним повноважень голови Комітету з питань економічної політики

 

 

Протокол № 11

від 18 березня 2015 року

 

 

Розглянувши на виконання доручення Голови Верховної Ради України Гройсмана В.Б. від 17 березня 2015 року заяву народного депутата України – члена депутатської фракції Політичної партії «Народний фронт» Іванчука А.В. про складення ним повноважень голови Комітету з питань економічної політики, Комітет   в и р і ш и в:

 

1. Згідно з пунктом 1 частини першої статті 15 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», внести народними депутатами України – членами Комітету на розгляд Верховної Ради України проект Постанови Верховної Ради України «Про відкликання Іванчука А.В. з посади голови Комітету з питань економічної політики». 

2. Доповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

 

 

Перший заступник

голови Комітету                                                     П.В.ПИНЗЕНИК