Рішення Комітету про звернення народних депутатів України Бакуменка О.Б., Кучера М.І. та інших стосовно розгляду законопроекту (реєстр. № 1159) у Комітеті з питань запобігання і протидії корупції

10 квітня 2015, 12:44

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

про звернення народних депутатів України Бакуменка О.Б.,

Кучера М.І., Кулініча О.І., Лунченка В.В., Кодоли О.М. стосовно

розгляду законопроекту (реєстр. № 1159) у Комітеті з питань

запобігання і протидії корупції

 

                                                                                         Протокол № 12

                                                                                         від 8 квітня 2015 року

 

            Розглянувши звернення народних депутатів України Бакуменка О.Б., Кучера М.І., Кулініча О.І., Лунченка В.В., Кодоли О.М. від 13 лютого 2015 року стосовно розгляду законопроекту (реєстр. № 1159) у Комітеті з питань запобігання і протидії корупції та надання оцінки діям голови Комітету з питань запобігання і протидії корупції, народному депутату України Соболєву Є.В., відповідно до пунктів 2, 7 частини першої статті 13, частини першої статті 17 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», Комітет    в и р і ш и в: 

 

1.   Інформацію щодо звернення народних депутатів України Бакуменка О.Б., Кучера М.І., Кулініча О.І., Лунченка В.В., Кодоли О.М. стосовно розгляду законопроекту (реєстр. № 1159) у Комітеті з питань запобігання і протидії корупції взяти до відома.

2. Звернути увагу голови Комітету з питань запобігання і протидії корупції Соболєва Є.В. на необхідність дотримання Закону України «Про комітети Верховної Ради України», яким визначено, зокрема, нормативно-правову основу діяльності комітетів, та на неприпустимість, при виконанні ним повноважень, порушення прав народних депутатів України в органах Верховної Ради України, встановлених Законом України «Про статус народного депутата України».

3. Про рішення Комітету поінформувати Комітет з питань запобігання і протидії корупції та народних депутатів України Бакуменка О.Б., Кучера М.І., Кулініча О.І., Лунченка В.В., Кодолу О.М.

 

 

 

Перший заступник

голови Комітету                                              П.В.ПИНЗЕНИК