КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

(вул. Банкова, 6-8, кімн. 418, о 15.00)

____________________________________________________________________________________________

26 березня 2014 року

 

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин розстрілу зі снайперської зброї протестувальників та співробітників правоохоронних органів під час масових акцій протесту в Києві», внесений народним депутатом України Єфремовим О.С. (реєстр. № 4468 від 17.03.2014).

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з контролю за розслідуванням особливо резонансних кримінальних справ з метою недопущенням політичних репресій та запобігання уникнення покарання вищими посадовими особами держави, які скоїли злочини», внесений народним депутатом України Єфремовим О.С. (реєстр. № 4469 від 17.03.2014).

3. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про зміни у складі Тимчасової слідчу комісію Верховної Ради України з питань розслідування протиправних діянь правоохоронних органів та окремих посадових осіб, посягань на права і свободи, життя і здоров’я громадян під час подій, пов’язаних з масовими акціями суспільно-політичного протесту, що відбуваються  в   Україні з 21 листопада 2013 року», внесений народним депутатом України  Тягнибоком О.Я.  (реєстр. № 4484 від 18.03.2014).

 

II. Інші питання:

4. Щодо реалізації права народного депутата України на транспортне забезпечення та на забезпечення жилими приміщеннями, у зв’язку із змінами, внесеними Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про статус народного депутата України» № 836 – VII  від 28.02.2014.

5. Про пропозицію депутатської фракції Всеукраїнське об’єднання «Свобода» щодо обрання народного депутата України Бондарчука О.В. першим  заступником голови Комітету з питань верховенства права та правосуддя.

6. Про пропозицію депутатської фракції Всеукраїнське об’єднання «Свобода» щодо обрання народного депутата України Бублика Ю.В. заступником голови Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

7. Про заяву народного депутата України Аверченка С.М. про складення ним депутатських повноважень.

8. Про заяву народного депутата України Даценка Л.М. щодо обрання його членом Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин.

9. Про заяву народного депутата України Демедюка В.Х. про обрання його членом Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку