Засідання Комітету

Опубліковано 25 жовтня 2024, о 09:27

 Комітет 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА

ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

                                                                                  28 жовтня 2024 року

                                                                                у режимі відеоконференції

                                                                                о 10 год. 00  хв.


ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 


1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесений народним депутатом України Арахамією Д.Г.   (реєстр. № 12101 від 08.10.2024, доопрацьований).
2. Про  проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про деякі питання здійснення парламентського контролю з питань розслідування можливих фактів порушень законодавства України щодо фінансування лікування та реабілітації військовослужбовців у медичних закладах», внесений народними депутатами України Тимошенко Ю.В. та Кузьміних С.В. (реєстр. № 12118 від 14.10.2024).
3. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань підготовки проекту основних засад державної політики України щодо взаємодії з національними рухами малих та корінних народів Російської Федерації», внесений народними депутатами України Мезенцевою-Федоренко М.С. та Юрчишиним Я.Р. (реєстр. № 12121 від 15.10.2024).
4. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування ситуації із формуванням цін і тарифів на енергоресурси та комунальні послуги», внесений народним депутатом України Кучеренком О.Ю. (реєстр. № 12146 від 22.10.2024).
5. Різне.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку