Засідання Комітету

Опубліковано 24 квітня 2023, о 11:40

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА

ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

                                                                                  25 квітня 2023 року

                                                                                  у режимі відеоконференції                                                                                  

                                                                                  о 9 год. 30 хв.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

 

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо удосконалення законодавчої процедури», внесений народними депутатами України Фрісом І.П., Стефанчуком Р.О. та іншими народними депутатами України (всього – 6 підписів) (реєстр. № 9153 від 28.03.2023).

 

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 10.04.2023 про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення правового регулювання питань, пов’язаних із здійсненням заходів правового режиму воєнного стану (реєстр. № 8312 від 27.12.2022)», внесений народним депутатом України Цабалем В.В. (реєстр. № 8312-П від 11.04.2023).

 

3. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих порушень законодавства України у сфері отримання, розподілу, транспортування, зберігання, використання за цільовим призначенням гуманітарної та іншої допомоги, а також неефективного використання державного майна, яке може бути використане для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб та забезпечення інших потреб держави», внесений народними депутатами України – членами Тимчасової слідчої комісії Козирем С.В. та іншими (всього – 11 підписів) (реєстр. № 9208 від 14.04.2023).

 

4. Про проект Закону України «Про внесення зміни до частини другої статті 4 Цивільного кодексу України щодо удосконалення законодавчої процедури», внесеного народними депутатами України Фрісом І.П., Стефанчуком Р.О., Масловим Д.В. та іншими народними депутатами України (всього – 6 підписів) (реєстр. № 9152 від 28.03.2023).

 

5. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про попередній звіт Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту прав інвесторів», внесений народним депутатом України – головою Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України Янченко Г.І. (реєстр. № 9157 від 06.04.2023, доопрацьований).

 

6. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про проміжний звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів неефективної діяльності Державного агентства лісових ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України та Верховної Ради України Державної екологічної інспекції України, їх територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери їх управління, які могли призвести до зменшення надходжень до державного та місцевих бюджетів за шість місяців діяльності», внесений народними депутатами України – членами Тимчасової слідчої комісії Тищенком М.М. та іншими (всього – 9 підписів) (реєстр. № 9220 від 19.04.2023).

 

7. Про лист Керівника Апарату Верховної Ради України Штучного В.В. від 11 квітня 2023 року № 06/04-2023/74960 щодо визначення окремим народним депутатам України – членам депутатської фракції Політичної Партії «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ» робочих місць в залі засідань Верховної Ради України.

 

8. Різне

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку