Засідання Комітету

Опубліковано 09 січня 2023, о 10:27

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА

ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

10 січня 2023 року

                                                                                у режимі відеоконференції

                                                                                о 9 год. 30 хв.

  

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 


1. Про заяву народного депутата України Аксьонова А.А. про складення ним депутатських повноважень.
2. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до додатка до Постанови Верховної Ради України "Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання",  внесений народними депутатами України Завітневичем О.М. та іншими    (реєстр. № 8136 від 19.10.2022).
3. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих порушень законодавства України у сфері отримання, розподілу, транспортування, зберігання, використання за цільовим призначенням гуманітарної та іншої допомоги, а також неефективного використання державного майна, яке може бути використане для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб та забезпечення інших потреб держави", внесений народними депутатами України – членами Тимчасової слідчої комісії Козирем С.В. та іншими (всього 10 підписів) (реєстр. № 8121 від 19.12.2022, доопрацьований).
4. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування можливих фактів порушення законодавства під час відчуження об’єктів державної власності України, розташованих за кордоном", внесений народним депутатом України Веніславським Ф.В. (реєстр. № 8112 від 05.01.2023, доопрацьований).
5. Про лист Голови Верховної Ради України Стефанчука Р.О. (від 02.12.2022 № 07/6-2022/207318 (1061829) щодо забезпечення безпеки під час пленарних засідань Верховної Ради України.
6. Про пропозиції до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання. 
7. Про проект Плану роботи Комітету на період дев’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання (лютий – липень 2023 року).
8. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про звіт Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань міжнародного гуманітарного та міжнародного кримінального права в умовах збройної агресії Російської Федерації проти України про виконану роботу", внесений народними депутатами України — членами Тимчасової спеціальної комісії  Бакумовим О.С. та іншими (реєстр. № 8304 від 26.12.2022).
9. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про звіт Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань моніторингу отримання і використання міжнародної матеріальнотехнічної допомоги під час дії воєнного стану за шість місяців діяльності", внесений народними депутатами України — членами Тимчасової спеціальної комісії  Устіновою О.Ю. та іншими  (реєстр. № 8330 від 02.01.2023).
10. Різне
 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку