Засідання Комітету

Опубліковано 22 лютого 2022, о 15:22

 Комітет 

 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

                                                                                       23 лютого 2022 року

                                                                           вул. Банкова, 6-8

                                                                           у режимі відеоконференції

                                                                           о 15 год. 30 хв. 

 

 

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів корупції та іншої протизаконної діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування у місті Києві під час реалізації інфраструктурних проектів та соціально-економічних програм, у сфері розпорядження землями державної та комунальної власності», внесений народним депутатом України Забуранною Л.В. (реєстр. № 5763 доопрацьований від 18.02.2022).

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев'ятого скликання», внесений народним депутатом України Мотовиловцем А.В. (реєстр. № 7069 від 18.02.2022).

3. Про питання реалізації положень частини п’ятої статті 33 Закону України «Про статус народного депутата України» (уточнені відомості Апарату Верховної Ради України щодо обліку робочого часу окремих народних депутатів України у січні 2022 року).

4.  Про проект Постанови Верховної Ради України «Про звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування випадків та причин порушення прав дитини під час здійснення децентралізації повноважень з питань охорони дитинства, реформування системи закладів інституційного догляду та виховання, реалізації права дитини на сімейне виховання та усиновлення, розвитку (модернізації) соціальних послуг», внесений народними депутатами України Сушком П.М. та іншими (всього 11 підписів) (реєстр. № 7073 від 21.02.2022).

5. Різне.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку