Засідання Комітету

Опубліковано 07 грудня 2021, о 09:05

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА

ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

 

                                                                                       8 грудня 2021 року

                                                                           вул. Банкова, 6-8,

                                                                           у режимі відеоконференції

                                                                           о 11 год. 00 хв.

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів, які сприяли тимчасовій окупації Автономної Республіки Крим», внесений народним депутатом України Богуцькою Є.П. (реєстр. № 4657 від 30.11.2021, доопрацьований).

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування та здійснення парламентського контролю за використанням коштів фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками», внесений народними депутатами України Порошенком П.О. та іншими (всього 7 підписів)     (реєстр. № 6353 від 26.11.2021).

3. Про депутатський запит, оголошений на пленарному засіданні Верховної Ради України 3 грудня 2021 року, та про депутатське звернення народного депутата України Геращенко І.В. з питань дотримання дисципліни та норм етики народними депутатами України Арахамією Д.Г.,      Камельчуком Ю.О. та Ковальчуком О.В.

4. Про питання реалізації положень частини п’ятої статті 33 Закону України «Про статус народного депутата України» (відомості Апарату Верховної Ради України щодо обліку робочого часу народних депутатів України у листопаді 2021 року).

5. Про питання реалізації положень частини п’ятої статті 33 Закону України «Про статус народного депутата України» (уточнені відомості Апарату Верховної Ради України щодо обліку робочого часу окремих народних депутатів України у вересні та жовтні 2021 року).

6. Різне.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку