Засідання Комітету

Опубліковано 16 березня 2021, о 15:00

 Комітет 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

       

 

17 березня 2021 року

                                                                                вул. Банкова, 6-8,

                                                                                кім. 418, о 15:00



ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

1.        Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування можливих протиправних дій представників державної влади та інших осіб, що сприяли порушенню  державного суверенітету та територіальної цілісності  і несли загрозу національним інтересам та безпеці України», внесений народним депутатом України Арахамія Д.Г. (реєстр. № 5243 від 15.03.2021)
2.        Про пропозиції Комітету до проекту Закону України «Про публічні консультації» (реєстр. № 4254), який готується до другого читання.
3.        Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання Національному агентству з питань запобігання корупції повноважень органу державної влади зі спеціальним статусом та підпорядкування його діяльності інтересам народу України», внесений народним депутатом України Масловим Д.В. та іншими (реєстр. № 4329 від 05.11.2020)
4.        Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо забезпечення ефективного розслідування кримінальних правопорушень, вчинених народними депутатами України», внесений народними депутатами України Устіновою О.Ю. та іншими (всього 11 підписів) (реєстр. № 4196 від 07.10.2020)
5.        Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей здійснення кримінальних проваджень щодо народних депутатів України», внесений народним депутатом України  Радіною А.О. (реєстр. №  4196-1 від 26.10.2020)
6.        Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо встановлення і затвердження окремих державних соціальних гарантій», внесений народними депутатами України Королевською Н.Ю. та іншими (реєстр. № 2146, доопрацьований)
7.        Різне 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку