Засідання Комітету

Опубліковано 12 січня 2017, о 12:04

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

 (вул. Банкова, 6-8, кім. 418, о 15:00)

 

______________________________________________________

 

18 січня 2017 року

      

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

1. Про проект постанови Верховної Ради України "Про скасування рішення Верховної Ради України від 22 грудня 2016 року про прийняття в цілому Закону України "Про амністію у 2016 році" з урахуванням пропозицій Президента України", внесений народним депутатом України Папієвим М.М. (реєстр. № 4255-П від 23.12.2016).

2. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації", внесений народними депутатами України Березою Ю.М., Вінником І.Ю. та іншими (всього 7 підписів) (реєстр. № 5543 від 15.12.2016).

3. Про розгляд  листа  народного депутата України Івченка В.Є. до Голови Верховної Ради України Парубія А.В. про розгляд та надання експертного висновку на дотримання вимог Регламенту Верховної Ради України при підготовці у Комітеті Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин доопрацьованого до другого читання проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з управління земельними ресурсами та посилення державного контролю за використанням і охороною земель" (реєстр. № 4355 від  31.03.2016 р.).

4. Доручення Голови Верховної Ради України Парубія А.В. про розгляд  листа  народного депутата України Сотник О.С. до Голови Верховної Ради України про порушення вимог статті  118 Регламенту Верховної Ради України при підготовці Комітетом з питань фінансової політики і банківської діяльності проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо регульованих ринків та деривативів" (реєстр. № 3498) до другого читання, та з вимогою ініціювати проведення службового розслідування. 

5. Доручення Голови Верховної Ради України Парубія А.В. про розгляд листа народного депутата України Дерев’янка Ю.Б. до Голови Верховної Ради України щодо перереєстрації проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів" (реєстр. № 5495 від 06.12.2016), як альтернативного до законопроекту (реєстр. № 5471 від 29.11.2016), і визначення головним комітетом для підготовки та попереднього розгляду обох вищезазначених законопроектів Комітет з питань промислової політики та підприємництва.

6.  Про проект Плану роботи Комітету на період шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (лютий – липень 2017 року).

7. Про пропозиції Комітету до порядку денного шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

8. Про звіт про роботу Комітету за період п’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання.

9. Різне.



Присутні члени Комітету: Пинзеник П.В., Арешонков В.Ю., Єфремова І.О., Войцеховська С.М., Лубінець Д.В., Купрієнко О.В.

Відсутні члени Комітету: Бондар В.В., Папієв М.М., Кишкар П.М.



Стенограма засідання Комітету від 18.01.2017

Протокол засідання Комітету № 70 від 18.01.2017


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку