6 лютого 2023 року (протокол №145)

Опубліковано 07 лютого 2023, о 09:40

 Комітет 

ВЕРХОВНА  РАДА  УКРАЇНИ

     

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ,  ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

__________________________________________________________________

                                       П Р О Т О К О Л     145  

      «06»      лютого      2023  року

                                                            

у режимі відеоконференції

                                                                     10 год. 00 хв.

 

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

Присутні  члени  Комітету: Євтушок С.М. (з 10 год. 05 хв.),  Культенко А.В., Папієв М.М.,  Гринчук О.А.,  Загородній Ю.І.,  Кострійчук С.В., Марченко Л.І., Приходько Н.І., Синютка О.М.

 

 

 Відеозапис і стенограма не ведуться.

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. запропонував народним депутатам України – членам Комітету до розгляду проект  порядку денного засідання Комітету, який містить одне питання і питання «Різне», та у зв'язку з відсутністю інших зауважень і пропозицій поставив на голосування пропозицію прийняти за основу та в цілому порядок денний засідання Комітету.

 

Голосували: за – 9, проти – 0, утрималися – 0  (прийнято одноголосно).

 


 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до додатка до Постанови Верховної Ради України «Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесений народними депутатами України Завітневичем О.М., Підласою Р.А., Шуляк О.О. (реєстр.  № 8136 від 03.02.2023, доопрацьований).

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

2. Різне

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до додатка до Постанови Верховної Ради України «Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесений народними депутатами України Завітневичем О.М., Підласою Р.А., Шуляк О.О. (реєстр.  № 8136 від 03.02.2023, доопрацьований).

 

З 10 год. 05 хв. участь у засіданні Комітету у режимі відеоконференції бере перший заступник голови Комітету Євтушок С.М. Загальна кількість присутніх на засіданні Комітету членів Комітету – 10 народних депутатів України.

 

Під час голосування втрачено відеозв’язок з головою підкомітету Синюткою О.М., у зв’язку з чим участь у голосуванні беруть 9 (дев’ять) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Голосували: за – 9, проти – 0, утрималися – 0  (прийнято одноголосно членами Комітету, які взяли участь у голосуванні).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок на проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до додатка до Постанови Верховної Ради України   «Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесений народними депутатами України  Завітневичем О.М., Підласою Р.А., Шуляк О.О. (реєстр. № 8136 від 03.02.2023, доопрацьований), та рекомендувати Верховній Раді України, згідно з пунктом 8 частини четвертої статті 20 Регламенту Верховної Ради України, включити зазначений проект Постанови Верховної Ради України позачергово без голосування до порядку денного сесії Верховної Ради України, розглянути його та прийняти рішення відповідно до частини третьої статті 138 Регламенту Верховної Ради України.

2. Співдоповідачем від Комітету на пленарному засіданні з цього питання визначити голову Комітету.

 

 

2. Різне.

Народні депутати України – члени Комітету обмінялися думками щодо часу скликання наступного засідання Комітету.

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

 

      Секретар Комітету                                                   М.М.ПАПІЄВ


 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку