4 листопада 2022 року (протокол №134)

Опубліковано 17 листопада 2022, о 20:15

 Комітет 

 

ВЕРХОВНА  РАДА  УКРАЇНИ

     

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ,  ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

__________________________________________________________________

                                       П Р О Т О К О Л     134  

      «04»    листопада    2022  року

                                                            

у режимі відеоконференції

                                                                     9 год. 40 хв.

 

 

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

Присутні  члени  Комітету: Євтушок С.М.,  Папієв М.М. (з 9 год. 43 хв.),  Загородній Ю.І., Марченко Л.І., Кострійчук С.В., Приходько Н.І., Синютка О.М.

 

Відсутні: заступник голови Комітету Культенко А.В.,  голова підкомітету Гринчук О.А.,

 

Приєдналися до відеоконференції:   народний депутат України Устінова О.Ю.

 

 Відеозапис і стенограма не ведуться.

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В., згідно з дорученням Голови Верховної Ради України Стефанчука Р.О. від 3 листопада 2022 року щодо невідкладного розгляду на засіданні Комітету та підготовки до розгляду Верховною Радою України в установленому порядку проекту Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесеного народними депутатами України Устіновою О.Ю. та Кулінічем О.І. (реєстр. № 8175 від 03.11.2022),  запропонував  народним депутатам України - членам Комітету проект  порядку денного засідання Комітету, який містить одне питання і питання «Різне», та у зв'язку з відсутністю інших зауважень і пропозицій поставив на голосування пропозицію прийняти за основу та в цілому порядок денний засідання Комітету.

 

З 9 год. 43 хв. Участь у засіданні Комітету у режимі відеоконференції бере секретар Комітету Папієв М.М. Загальна кількість присутніх членів Комітету – 8 (вісім) народних депутатів України.

 

У зв’язку з відсутністю на засіданні Комітету у режимі відеоконференції з  початку голосування  секретаря Комітету Папієва М.М. підрахунок голосів веде особисто голова Комітету (підпункт 6 пункту 4 Розділу VIII Прикінцеві положення Закону України «Про комітети Верховної Ради України») та оголошує результати голосування.

 

Голосували: за – 8, проти – 0, утрималися – 0 (прийнято одноголосно).

 

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесений народними депутатами України Устіновою О.Ю. та Кулінічем О.І. (реєстр. № 8175 від 03.11.2022).

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

2. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про   проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесений народними депутатами України Устіновою О.Ю. та Кулінічем О.І. (реєстр. № 8175 від 03.11.2022).

 

Головуючий на засіданні Комітету голова Комітету Кальченко С.В. поінформував народних депутатів України – членів Комітету про те, що до засідання Комітету у режимі відеоконференції приєдналася народний депутат України Устінова О.Ю., яку було запрошено для участі у розгляді першого питання порядку денного засідання Комітету про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання» (реєстр. № 8175) та запропонував народним депутатам України – членам Комітету поставити питання їй як співавтору зазначеного проекту Постанови.

Питань до народного депутата України Устінової О.Ю. у членів Комітету не було.

 

Голосували: за – 8, проти – 0, утрималися – 0 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок на проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев'ятого скликання», внесений народними депутатами України Устіновою О.Ю. та Кулінічем О.І. (реєстр. № 8175 від 03.11.2022), і рекомендувати  Верховній Раді України, згідно з пунктом 8 частини четвертої статті 20 та частини третьої статті 138 Регламенту Верховної Ради України, включити зазначений проект Постанови Верховної Ради України позачергово без голосування до порядку денного восьмої сесії Верховної Ради України, розглянути його з урахуванням редакційного уточнення, зазначеного у висновку Комітету,  та визначитися шляхом голосування щодо цього проекту Постанови.

2. Співдоповідачем від Комітету  на пленарному засіданні з цього питання визначити голову Комітету.

 

 

2. Різне.

Питань для розгляду в Різному народними депутатами України – членами Комітету запропоновано не було.

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

 

        Секретар Комітету                                                   М.М.ПАПІЄВ

 


 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку