6 жовтня 2022 року (протокол №131)

Опубліковано 06 жовтня 2022, о 11:53

 Комітет 

ВЕРХОВНА  РАДА  УКРАЇНИ

     

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ,  ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

__________________________________________________________________

                                       П Р О Т О К О Л     131  

      «06»    жовтня    2022  року

                                                            

у режимі відеоконференції

                                                                     10 год. 00 хв.

 

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

Присутні  члени  Комітету: Євтушок С.М., Культенко А.В.,Савченко О.С., Папієв М.М.,  Гринчук О.А., Загородній Ю.І., Кострійчук С.В., Марченко Л.І., Приходько Н.І., Синютка О.М., Фролов П.В.

 

 

 Відеозапис і стенограма не ведуться.

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. запропонував народним депутатам України - членам Комітету розглянути проект порядку денного, який попередньо було надіслано для ознайомлення та який містив одне питання та питання «Різне». У зв’язку з відсутністю зауважень і пропозицій до проекту порядку денного, головуючий на засіданні Комітету поставив на голосування пропозицію прийняти за основу та в цілому порядок денний засідання Комітету.

 

Голосували: за – 12, проти – 0, утрималися – 0 (прийнято одноголосно).

 

 

 

 

 


ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до деяких постанов Верховної Ради України щодо кількісного та персонального складу комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесений народними депутатами України Арахамією Д.Г., Мотовиловцем А.В. (реєстр. № 8101 від 05.10.2022, доопрацьований).

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

2. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до деяких постанов Верховної Ради України щодо кількісного та персонального складу комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесений народними депутатами України Арахамією Д.Г., Мотовиловцем А.В.  (реєстр. № 8101 від 05.10.2022, доопрацьований).

 

Голосували: за – 11, проти – 0, утримався – 1 (прийнято більшістю голосів).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок на проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до деяких постанов Верховної Ради України щодо кількісного та персонального складу комітетів Верховної Ради України  дев’ятого скликання», внесений народними депутатами України Арахамією Д.Г., Мотовиловцем А.В. (реєстр. № 8101 від 05.10.2022, доопрацьований), і рекомендувати Верховній Раді України, згідно з пунктом 8 частини четвертої статті 20 Регламенту Верховної Ради України, включити зазначений проект Постанови Верховної Ради України позачергово без голосування до порядку денного восьмої сесії Верховної Ради України, розглянути його та  прийняти рішення відповідно до частини третьої статті 138 Регламенту Верховної Ради України.

2. Доручити голові Комітету Кальченку С.В. за своїм підписом відкликати проекти постанов Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», внесені на розгляд Верховної Ради України  народними депутатами України – членами Комітету Кальченком С.В. та іншими (реєстр.    7702,  № 7730).

3. Співдоповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України з цього питання визначити голову Комітету. 

 

 

2. Різне.

Питань для розгляду в Різному народними депутатами України – членами Комітету запропоновано не було.

 

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

 

      Секретар Комітету                                                   М.М. ПАПІЄВ

 


 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку