28 березня 2022 року (протокол № 108)

Опубліковано 30 березня 2022, о 11:12

 Комітет 

                                       П Р О Т О К О Л  №   108  

 

      «28»    березня    2022  року 

                                                             

                                                              

у режимі відеоконференції

                                                                     17 год. 00 хв.

 

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

Присутні  члени  Комітету: Євтушок С.М.,  Культенко А.В.  (з 17 год.    15 хв.), Папієв М.М. (з 17 год. 11 хв.), Гринчук О.А., Загородній Ю.І., Марченко Л.І.,  Приходько Н.І., Синютка О.М.,  Фролов П.В.

 Відсутня: заступник голови Комітету Савченко О.С.

Відеозапис та стенограма  не ведуться.

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. запропонував народним депутатам України - членам Комітету розглянути проект порядку денного, який напередодні було надіслано для ознайомлення народним депутатам України – членам Комітету та який включав 2 питання і питання «Різне», та у зв’язку з відсутністю зауважень та інших пропозицій до проекту порядку денного засідання Комітету поставив на голосування пропозицію прийняти за основу та в цілому порядок денний засідання Комітету.

 

У зв’язку з відсутністю на засіданні Комітету у режимі відеоконференції секретаря Комітету підрахунок голосів під час голосування веде особисто голова Комітету (підпункт 6 пункту 4 Розділу VIII Прикінцеві положення Закону України «Про комітети Верховної Ради України»).

 

Голосували: за – 8, проти – 0, утрималися – 0 (прийнято одноголосно з

                              з числа присутніх на засіданні).

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1. Про пропозиції до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо права народного депутата України перебувати на військовій  службі за контрактом  у складі  Збройних Сил України та добровольчих  формувань територіальних громад  у період дії воєнного стану» (реєстр. № 7187 від 21.03.2022). 

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

2. Про питання реалізації положень частини п’ятої статті 33 Закону України «Про статус народного депутата України» (уточнені відомості
Апарату Верховної Ради України щодо обліку робочого часу народного депутата України Кузьміних С.В. у січні 2022 року) (лист 24 березня 2022 року (електронна картка документа (851756)
. 

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

3. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про пропозиції до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо права народного депутата України перебувати на військовій  службі за контрактом  у складі  Збройних Сил України та добровольчих  формувань територіальних громад  у період дії воєнного стану» (реєстр. № 7187 від 21.03.2022).

 

З 17 год. 11 хв. участь у засіданні Комітету у режимі відеоконференції бере секретар Комітету Папієв М.М. Загальна кількість членів Комітету – 9 (дев’ять) народних депутатів України. 

 

У зв’язку з втратою відеозв’язку із головою підкомітету Приходько Н.І. у голосуванні беруть участь 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Голосували:  «за» - 8, «проти» - 0, «утримався» - 0  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ: 

Внести народними депутатами України – членами Комітету пропозиції до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо права народного депутата України перебувати на військовій службі за контрактом у складі Збройних Сил України, Сил територіальної оборони Збройних Сил України та добровольчих формувань територіальних громад у період дії воєнного стану)» (реєстр. № 7187), прийнятого за основу
24 березня 2022 року (пропозиції додаються).

 

2. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про питання реалізації положень частини п’ятої статті 33 Закону України «Про статус народного депутата України» (уточнені відомості Апарату Верховної Ради України щодо обліку робочого часу народного депутата України Кузьміних С.В. у січні 2022 року) (лист 24 березня 2022 року (електронна картка документа (851756). 

 

З 17 год. 15 хв. участь у засіданні Комітету у режимі відеоконференції бере заступник голови Комітету Культенко А.В. Загальна кількість членів Комітету – 10 (десять) народних депутатів України. 

 

У зв’язку з втратою відеозв’язку із головами підкомітетів Марченко Л.І. та  Приходько Н.І. у голосуванні беруть участь 8 (вісім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Голосували:  «за» - 8, «проти» - 0, «утримався» - 0  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ: 

Рішення про питання реалізації положень частини п’ятої статті 33 Закону України «Про статус народного депутата України» (уточнені відомості
Апарату Верховної Ради України щодо обліку робочого часу народного депутата України Кузьміних С.В. у січні 2022 року) (лист 24 березня 2022 року (електронна картка документа (851756) (додається)
.  

 

3.  Різне.

У обговоренні питання Різне щодо вирішення питань гуманітарної допомоги Збройним Силам України, зокрема, у закупівлі  бронежелетів  взяли участь народні депутати України  – члени Комітету Папієв М.М., голови  підкомітетів Приходько Н.І. та  Марченко Л.І.

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

 

 

Секретар  Комітету                                                      М.М.ПАПІЄВ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку