17 грудня 2021 року (протокол № 95)

Опубліковано 20 грудня 2021, о 12:25

 Комітет 

 

      

 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ





                                                                                95

 

                                                                            17        грудня             21 

                                                             

 

                                                              вул. Банкова, 6-8,

кімн. 418 (зал засідань)

у режимі відеоконференції

                                                                     09 год. 30 хв.

 

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

Присутні  члени  Комітету:   Євтушок С.М.,   Культенко А.В.,                   Папієв М.М., Гринчук О.А.,  Загородній Ю.І., Приходько Н.І., Фролов П.В. 

 

Відсутні члени Комітету:  Савченко О.С., Марченко Л.І., Синютка О.М. (з поважної причини).

 

Приєднався до відеоконференції:

Керівник Апарату Верховної Ради України Штучний В.В.

 

Присутні: працівники секретаріату Комітету.

 

 

Ведеться відеозапис.

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В., згідно з  дорученням Голови Верховної Ради України Стефанчука Р.О. від 16 грудня 2021 року (електронна  картка документа (763597), запропонував народним депутатам України - членам Комітету розглянути проект Постанови Верховної Ради України «Про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, на баланс Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України», внесеного народними депутатами України: Головою Верховної Ради України Стефанчуком Р.О., Першим заступником Голови Верховної Ради України Корнієнком О.С., Заступником Голови Верховної Ради України                      Кондратюк О.К. та Арахамією Д.Г.,   Мотовиловцем А.В., Геращенко І.В., Соболєвим С.В., Бойком Ю.А., Железняком Я.І., Батенком Т.І., Кулінічем О.І.  (реєстр. № 6438 від 16.12.2021), та розглянути проект порядку денного, який напередодні було надіслано для ознайомлення народним депутатам України – членам Комітету та який включав 1 питання і питання «Різне»  (стенограма додається).

 

У зв’язку з відсутністю зауважень та пропозицій до проекту порядку денного засідання Комітету головуючий на засіданні поставив на голосування пропозицію прийняти порядок денний засідання Комітету за основу та в цілому.

 

Голосували: за – 8, проти – 0, утрималися – 0 (прийнято одноголосно).

 

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, на баланс Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України», внесений народними депутатами України: Головою Верховної Ради України Стефанчуком Р.О., Першим заступником Голови Верховної Ради України Корнієнком О.С., Заступником Голови Верховної Ради України Кондратюк О.К. та                   Арахамією Д.Г., Мотовиловцем А.В., Геращенко І.В., Соболєвим С.В.,   Бойком Ю.А., Железняком Я.І., Батенком Т.І., Кулінічем О.І. (реєстр. № 6438 від 16.12.2021).

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

2. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, на баланс Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України», внесений народними депутатами України: Головою Верховної Ради України                  Стефанчуком Р.О., Першим заступником Голови Верховної Ради України Корнієнком О.С., Заступником Голови Верховної Ради України Кондратюк О.К. та                     Арахамією Д.Г., Мотовиловцем А.В., Геращенко І.В., Соболєвим С.В., Бойком Ю.А., Железняком Я.І.,       Батенком Т.І., Кулінічем О.І. (реєстр. № 6438 від 16.12.2021).

 

Головуючий на засіданні Комітету голова Комітету Кальченко С.В. повідомив народним депутатам України – членам Комітету про те, що для участі у засіданні Комітету в режимі відеоконференції приєднався Керівник Апарату Верховної Ради України Штучний В.В., та надав йому слово для обґрунтування підстав внесеного проекту Постанови Верховної Ради України «Про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, на баланс Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України»  (стенограма додається).

 

У зв’язку з втратою відеозв’язку із головою підкомітету Загороднім Ю.І. у голосуванні беруть участь 7 (сім) народних депутатів України – членів Комітету.

 

Голосували:  «за» - 7, «проти» - 0, «утрималися» - 0  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ: 

1. Висновок на проект Постанови Верховної Ради України «Про передачу окремого майна, що забезпечує діяльність Верховної Ради України, на баланс Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України», внесений народними депутатами України: Головою Верховної Ради України Стефанчуком Р.О., Першим заступником Голови Верховної Ради України Корнієнком О.С., Заступником Голови Верховної Ради України Кондратюк О.К. та                  Арахамією Д.Г., Мотовиловцем А.В., Геращенко І.В., Соболєвим С.В.,   Бойком Ю.А., Железняком Я.І., Батенком Т.І., Кулінічем О.І.   (реєстр. № 6438 від 16.12.2021), та рекомендувати Верховній Раді України  включити вказаний проект Постанови до порядку денного шостої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання, розглянути його та визначитись щодо нього шляхом голосування.

2. Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього питання на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету Євтушка С.М.

 

 

2. Різне.

Голова підкомітету Приходько Н.І. поставила запитання Керівнику Апарату Верховної Ради України Штучному В.В., який надав відповідь щодо окремих питань, пов’язаних із забезпеченням роботи народних депутатів України, а також представників засобів масової інформації у Верховній Раді України у зв’язку з розміщенням студії Телеканалу «РАДА» на другому поверсі кулуарів Верховної Ради України, що перешкоджає вільному доступу до  приміщень, розташованих на цьому поверсі  (стенограма додається).

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

 

 

Секретар  Комітету                                                      М.М.ПАПІЄВ

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку