04 вересня 2020 року (протокол №47)

Опубліковано 10 вересня 2020, о 11:13

 Комітет 

 

      

 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ





                                                                             47

 

                                                                     4        вересня           20 

                                                             

 

                                                              вул. Грушевського, 5,

1 поверх, кімн. 3 (зал засідань)

                                                                     09  год. 30 хв.

 

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

Присутні члени Комітету: Євтушок С.М., Культенко А.В., Савченко О.С., Гринчук О.А., Загородній Ю.І., Фролов П.В. 

 

Відсутні члени Комітету:  Папієв М.М., Марченко Л.І.,  Приходько Н.І., Синютка О.М. заступник голови  Комітету

 

Від секретаріату Комітету на засіданні присутні: заступник керівника секретаріату Прилуцька І.В., головні консультанти: Кабанець Л.В.,  Лисенко М.С., Моргун А.А.

 

Присутні: 

помічник-консультант народного депутата України – члена Комітету  Папієва М.М. ;

головний консультант Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Вдовенко В.Г.

                                     

 

Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

 

У зв’язку з відсутністю на засіданні секретаря Комітету Папієва М.М. перед початком розгляду проекту порядку денного засідання Комітету головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. доручив здійснювати підрахунок результатів голосування першому заступнику голови Комітету Євтушку С.М. (частина третя статті 44 Закону України «Про комітети Верховної Ради України»).

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. запропонував народним депутатам України – членам Комітету розглянути проект порядку денного, який включає 1 основне питання, питання «Різне» (таких проект порядку денного був розісланий напередодні усім членам Комітету), та поінформував  народних депутатів України – членів Комітету про те, що вчора ввечері надійшов ще один проект постанови про скасування рішення (реєстр. № 2098-П1), внесений народним депутатом України Гриб В.О., отже голова Комітету запропонував також включити цей проект до порядку денного та розглянути його. У зв’язку з відсутністю інших пропозицій і зауважень головуючий на засіданні запропонував прийняти його «за основу» та «в цілому».

 

Голосували:  «за» -  7, «проти» - 0 , «утрималося» - 0  (прийнято одноголосно).

 

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1.   Про  проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення  Верховної Ради України від 01 вересня 2020 року про прийняття в другому читанні і в цілому як Закону України проекту Закону України «Про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про ринок електричної енергії» щодо постачання електричної енергії для забезпечення функціонування спільного майна багатоквартирного житлового будинку», внесений народним депутатом України Кучеренком О.Ю. (реєстр. № 2098-П від 01.09.2020).

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

2.   Про  проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення  Верховної Ради України від 01 вересня 2020 року про прийняття в другому читанні і в цілому як Закону України проекту Закону України «Про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про ринок електричної енергії» щодо постачання електричної енергії для забезпечення функціонування спільного майна багатоквартирного житлового будинку», внесений народним депутатом України Гриб В.О. (реєстр. № 20981 від 03.09.2020).

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.

 

3. Різне.       

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про  проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення  Верховної Ради України від 01 вересня 2020 року про прийняття в другому читанні і в цілому як Закону України проекту Закону про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про ринок електричної енергії" щодо постачання електричної енергії для забезпечення функціонування спільного майна багатоквартирного житлового будинку», внесений народним депутатом України Кучеренком О.Ю. (реєстр. № 2098-П від 01.09.2020).

 

Голосували:  «за» - , «проти» - 0 , «утрималося» -  (прийнято більшістю голосів).

 

УХВАЛИЛИ: 

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення  Верховної Ради України від 01 вересня 2020 року про прийняття в другому читанні і в цілому як Закону України проекту Закону про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про ринок електричної енергії" щодо постачання електричної енергії для забезпечення функціонування спільного майна багатоквартирного житлового будинку», внесений народним депутатом України Кучеренком О.Ю. (реєстр. № 2098-П від 01.09.2020), та запропонувати Верховній Раді України визначитися шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення зазначеного проекту Постанови.

2. Співдоповідачем на пленарному засіданні Верховної Ради України з цього питання визначити Голову Комітету.

 

 

2. Різне.

Питань для обговорення в «Різному» народними депутатами України – членами Комітету запропоновано не було.  

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

 

 

 

Секретар Комітету                                                   М.М.ПАПІЄВ

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку