15 травня 2017 року (Протокол № 78)

Опубліковано 23 травня 2017, о 14:36

 Комітет 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

 

 

                                                                                         78

 

                                                                           15         травня            17

 

                                                             

 

                                                                               вул. Банкова, 6-8

                                                                                             кімн. 418, 16 год. 00 хв. 

 

 

                                             

Головує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

Присутні члени Комітету: Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В., Лубінець Д.В., Войцеховська С.М., Єфремова І.О., Данілін В.Ю., Папієв М.М.

 

Відсутні члени Комітету: Бондар В.В., Кишкар П.М., Шахов С.В.

 

Від секретаріату Комітету на засіданні присутні: керівник секретаріату Нехоца М.В., заступник керівника секретаріату Вауліна І.І., головні консультанти: Меть Т.М., Нижник К.А., Поліщук І.В., консультант Шаповалова К.С.

  Присутні запрошені:

народний депутат України Рябчин О.М.

 

Присутні: 

 помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Войцеховської С.М., Лубінця Д.В., Даніліна В.Ю., Єфремової І.О, Папієва М.М., Пинзеника П.В.;  народного депутата України Артеменка А.В., народного депутата України Рябчина О.М.

 

Присутні представники засобів масової інформації:

Зубенко Л.А., Клапоушенко В.В., Меметов Е.Р., Бортнічук В.О. – ІА КНК Медіа.

 

Ведеться стенограма та аудіозапис засідання.

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. запропонував народним депутатам України – членам Комітету розглянути проект порядку денного, який складається з трьох основних питань, одного додаткового питання та питання «Різне».

За прийняття порядку денного засідання Комітету «за основу» та «в цілому» голосували: «за» -8 (прийнято одноголосно).

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону "Про ринок електричної енергії України", внесений народними депутатами України Соболєвим С.В., Власенком С.В. (реєстр. № 4493-П від 14.04.2017).

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

2. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про скасування рішення Верховної Ради України від 13 квітня 2017 р. про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону України про ринок електричної енергії України", внесений народним депутатом України Рябчиним О.М. (реєстр. № 4493-П1 від 14.04.2017)

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

3. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про скасування рішення Верховної Ради України від 13 квітня 2017 року про прийняття в другому читанні та в цілому як закон проекту Закону України "Про ринок електричної енергії України", внесений народними депутатами України Левченком Ю.В., Головком М.Й. та іншими (реєстр. № 4493-П2 від 14.04.2017)

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

4. Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Артеменка А.В. у зв’язку з Указом Президента України від 29 квітня 2017 року № 119/2017 про припинення громадянства Артеменка А.В.

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

 

1. СЛУХАЛИ:  Інформацію першого заступника голови Комітету  Пинзеника П.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону «Про ринок електричної енергії України» (р. № 4493 від 21.04.2016 р.)», внесений народними депутатами України Соболєвим С.В., Власенком С.В. (реєстр. № 4493-П від 14.04.2017).

 

Голосували: «за» - 8 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону «Про ринок електричної енергії України» (р. № 4493 від 21.04.2016 р.)», внесений народними депутатами України Соболєвим С.В., Власенком С.В. (реєстр. № 4493-П від 14.04.2017), та запропонували Верховній Раді України визначитись шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення зазначеного проекту Постанови.

2.  Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Постанови на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

2. СЛУХАЛИ:  Інформацію першого заступника голови Комітету  Пинзеника П.В. про проект Постанови Верховної Ради України "Про скасування рішення Верховної Ради України від 13 квітня 2017 р. про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону України про ринок електричної енергії України", внесений народним депутатом України Рябчиним О.М. (реєстр. № 4493-П1 від 14.04.2017).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. надав слово для виступу народному депутату України Рябчину О.М. – автору проекту Постанови Верховної Ради України (реєстр. № 4493-П1).

В обговоренні питання взяли участь народні депутати України – члени Комітету: Арешонков В.Ю., Папієв М.М., Пинзеник П.В. (стенограма додається).

 

Голосували: «за» - 8 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України "Про скасування рішення Верховної Ради України від 13 квітня 2017 р. про прийняття у другому читанні та в цілому проекту Закону України про ринок електричної енергії України", внесений народним депутатом України Рябчиним О.М. (реєстр. № 4493-П1 від 14.04.2017), та запропонували Верховній Раді України визначитись шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення зазначеного проекту Постанови.

2.  Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Постанови на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

3. СЛУХАЛИ:  Інформацію першого заступника голови Комітету  Пинзеника П.В. про проект Постанови Верховної Ради України "Про скасування рішення Верховної Ради України від 13 квітня 2017 року про прийняття в другому читанні та в цілому як закон проекту Закону України "Про ринок електричної енергії України", внесений народними депутатами України Левченком Ю.В., Головком М.Й. та іншими (реєстр. № 4493-П2 від 14.04.2017).

 

Голосували: «за» - 8 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України "Про скасування рішення Верховної Ради України від 13 квітня 2017 року про прийняття в другому читанні та в цілому як закон проекту Закону України "Про ринок електричної енергії України", внесений народними депутатами України  Левченком Ю.В., Головком М.Й. та іншими (реєстр. № 4493-П2 від 14.04.2017), та запропонували Верховній Раді України визначитись шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення зазначеного проекту Постанови.

2.  Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Постанови на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

 

4. СЛУХАЛИ:  Інформацію першого заступника голови Комітету Пинзеника П.В. про дострокове припинення повноважень народного депутата України Артеменка А.В. у зв’язку з Указом Президента України від 29 квітня 2017 року № 119/2017.

 

В обговоренні питання взяли участь народні депутати України – члени Комітету: Папієв М.М., Купрієнко О.В., Войцеховська С.М., Пинзеник П.В. (стенограма додається).

 

Голосували: «за» - 8 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Внести народними депутатами України – членами Комітету на розгляд Верховної Ради України проект Постанови Верховної Ради України «Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Артеменка А.В.» та рекомендувати Верховній Раді України визначитись шляхом голосування щодо дострокове припинення повноважень народного депутата України Артеменка А.В.

2. Доповідачем від Комітету визначити першого заступника голови Комітету.

 

5. Різне.

Питань для розгляду та обговорення в «Різному» народними депутатами України – членами Комітету запропоновано не було.

 

 

Перший заступник 

голови Комітету                                                                        П.В.ПИНЗЕНИК

 

 

Секретар  Комітету                                                                   Д.В.ЛУБІНЕЦЬ

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку