На засіданні Комітету 4 березня 2013 року (протокол № 4) розглянуто 2 питання порядку денного:

 

1.   Про перегляд рішення Комітету від 27 лютого 2013 року про ухвалення висновку Комітету про несумісність народним депутатом України Власенком С.В. депутатського мандата з адвокатською діяльністю.

2.  Про перегляд рішення Комітету від 27 лютого 2013 року про ухвалення висновку Комітету про несумісність народним депутатом України Веревським А.М. депутатського мандата з посадою директора та Голови Ради директорів акціонерного товариства Кернел Холдинг.

 

Розглянувши пропозицію голови Комітету Макеєнка В.В. про перегляд рішення Комітету від 27 лютого 2013 року щодо ухвалення висновку Комітету про несумісність народним депутатом України Власенком С.В. депутатського мандата з адвокатською діяльністю а також про перегляд рішення Комітету від 27 лютого 2013 року щодо ухвалення висновку Комітету про несумісність народним депутатом України Веревським А.М. депутатського мандата з посадою директора та Голови Ради директорів акціонерного товариства Кернел Холдинг, Комітет не прийняв рішення .

 

Голова Комітету Макеєнко В.В. за результатами голосування зазначив, що Комітетом не прийнято рішення про перегляд рішень Комітету, прийнятих на засіданні 27 лютого ц.р., тому такі рішення залишаються чинними в попередньо прийнятій редакції.

На засіднні головував: голова Комітету Макеєнко В.В.

У засіданні взяли участь члени Комітету: Пишний А.Г., Карпунцов В.В., Демянко М.І., Матвєєв В.Г., Аваков А.Б., Головко В.А., Гурвіц Е.Й., Демидко В.М., Дирів А.Б., Єгоров О.М., Єфремов О.С., Москаленко Я.М., Скубашевський С.В., Федоряк Г.Д.

 

 

 

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку