Комітет на своєму засіданні 20 квітня 2011 року розглянув 6 питань порядку денного, зокрема:

 

1.    Заслухано звіт Управління справами Апарату Верховної Ради України про виконання кошторису Верховної Ради України за 2010 рік.

2. Розглянувши, відповідно до пункту 5 частини другої статті 81 Конституції України, частини другої статті 222 Регламенту Верховної Ради України, питання про дострокове припинення повноважень народного депутата України Лісіна М.П. у зв’язку із смертю, Комітет прийняв рішення внести на розгляд Верховної Ради України народними депутатами України – членами Комітету проект Постанови Верховної Ради України «Про дострокове припинення повноважень народного депутата України Лісіна М.П.».

3.    Комітет, відповідно до положень статті 7 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», підтримав пропозиції щодо змін у складі Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку. Розглянуто заяву народного депутата України Козака В.В. про відкликання його з посади голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв'язку, а  також подання депутатської фракції Партії регіонів про обрання на посаду голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв'язку народного депутата України Мироненка М.І., та на посаду заступника голови цього ж Комітету народного депутата України  Морока Ю.М.

Прийнято рішення внести на розгляд Верховної Ради України народними депутатами України – членами Комітету відповідний проект постанови Верховної Ради України.        

4. Розглянуто пропозицію депутатської фракції Партії регіонів, погоджену з депутатською фракцією «Блок Юлії Тимошенко – «Батьківщина», щодо здійснення компактного розміщення у залі засідань Верховної Ради України народних депутатів України та, керуючись частиною першою статті 5 Регламенту Верховної Ради України, визначено порядок розміщення народних депутатів України у співвідношенні до кількісного складу цих депутатських фракцій.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку