На засіданні Комітету 19 липня 2006 року розглянуто 5 питань порядку денного засідання, а саме:

         1. Про пропозиції по структурі підкомітетів у складі Комітету та предмети їх відання – Комітет прийняв рішення відповідно до статті 37 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» створити у складі Комітету такі підкомітети:

-                                 підкомітет з питань Регламенту Верховної Ради України;

-                                 підкомітет з питань законодавства про статус народного депутата України;

-                                 підкомітет з питань депутатської етики;

-                                 підкомітет з питань забезпечення діяльності народних депутатів України;

-                                 підкомітет з питань організації роботи Верховної Ради України та контролю за виконанням її апаратом функцій по забезпеченню діяльності Верховної Ради України та її органів.

2. Про обрання голів підкомітетів та склад підкомітетів – розглянувши та обговоривши пропозиції Голови Комітету та членів Комітету – Комітет прийняв рішення обрати:

-                                 Коваля В′ячеслава Станіславовича головою підкомітету з питань Регламенту Верховної Ради України ;

-                                 Козуба Олександра Андрійовича головою підкомітету з питань законодавства про статус народного депутата України;

-                                 Корсакова Олексія Яковича головою підкомітету з питань депутатської етики;

-                                 Демянка Миколу Івановича головою підкомітету з питань забезпечення діяльності народних депутатів;

-                                 Ляшка Олега Валерійовича головою підкомітету з питань організації роботи Верховної Ради України та контролю за виконанням її апаратом функцій по забезпеченню діяльності Верховної Ради України та її органів.

До складу підкомітетів обрані всі 15 народні депутати – члени Комітету до 5 підкомітетів.

3. Про розподіл функціональних обов′язків між головою Комітету, першим заступником, заступниками, секретарем та головами підкомітетів Комітету –  відповідно до статей 34, 35, 36 Закону України «Про Комітети Верховної Ради України» Комітет прийняв рішення затвердити функціональні обов′язки визначивши питання їх координування.

4. Про проект плану роботи Комітету на період першої – другої  сесії Верховної Ради України п′ятого скликання – Комітет ухвалив рішення прийняти за основу проект плану роботи Комітету з доопрацюванням на наступне засідання Комітету.

5. Про проект календарного плану проведення другої сесії Верховної Ради України п′ятого скликання  (вересень 2006 року – січень 2007 року) – Комітет ухвалив рішення направити проект календарного плану депутатським фракціям у Верховній Раді України для внесення і надання Комітету до 24 липня ц.р. пропозицій до даного проекту і після узагальнення пропозицій повторно розглянути його на засіданні Комітету.

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку