Проект

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ

ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

(вул. Банкова, 6-8, кім. 418, о 15:00)

________________________________________________________________

18 березня 2015 року

 

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним.

1. Про внесення змін до предметів відання комітетів Верховної Ради України восьмого скликання (Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності, Комітет з питань культури і духовності, Комітет з питань податкової та митної політики, Комітет з питань економічної політики, Комітет з питань охорони здоров'я, Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення, Комітет з питань національної безпеки і оборони).

2. Про проект Закону України "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України" (щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України), внесений народними депутатами України Лабазюком С.П., Литвиним В.М., Логвинським Г.В., Купрієнком О.В., Курячим М.П. (реєстр. № 1744 від 14.01.2015).

3. Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо організації роботи Верховної Ради України", внесений народним депутатом України Гройсманом В.Б. (реєстр. № 2300 від 11.03.2015 доопрацьований).

4. Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку реалізації повноважень Верховної Ради України з окремих питань судоустрою і статусу суддів", внесений народними депутатами України Левченком Ю.В., Головком М.Й. та іншими (реєстр. № 1246 від 04.12.2014).

5. Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реалізації права законодавчої ініціативи", внесений народними депутатами України Чумаком В.В., Продан О.П. та іншими (реєстр. № 1311 від 09.12.2014).

6. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання та обрання голови Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації", внесений народним депутатом України Ляшком О. В. (реєстр. № 2236 від 25.02.2015).

7. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів та встановлення винних у масовій загибелі цивільних осіб 13 січня 2015 р. у м. Волновасі, 22 січня 2015 р. у м. Донецьку та 24 січня 2015 р. у м. Маріуполі, а також інших випадків загибелі мирних громадян під час збройного конфлікту на Донбасі", внесений народним депутатом України Шуфричем Н.І. (реєстр. № 2001 від 23.02.2015 доопрацьований).

8. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів штучного доведення деяких банків до неплатоспроможності та нанесення значних збитків вкладникам", внесений народним депутатом України Дейдеєм Є.С. (реєстр. № 2099 від 10.02.2015).

9. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування  фактів незаконного видобутку бурштину; встановлення можливих зловживань, що мають ознаки корупційних дій у системі Міністерства внутрішніх справ, Генеральної прокуратури України, Міністерства екології та природних ресурсів України та Державного агентства лісових ресурсів України у період з січня 2014 року по теперішній час", внесений народним депутатом України Євтушком С.М. (реєстр. № 2131 від 13.02.2015

10. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів щодо зловживання службовим становищем, вчинення незаконних, злочинних та корупційних дій з боку колишнього заступника Генерального прокурора України - начальника Головного управління Даниленко Анатолія Васильовича та з  метою запобігання ухилення від покарання вказаної особи, знищення доказів та втечі закордон",   внесений народним депутатом України Ільюком А.О. (реєстр. № 2175 від 19.02.2015).

II. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

11. Про проект Закону України "Про позбавлення народних депутатів України, які голосували за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року звання народного депутата України", внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 2025 від 05.02.2015).

12. Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності народних депутатів та депутатів місцевих рад за невиконання ними обов’язків щодо особистого голосування)", внесений народними депутатами України Дерев’янком Ю.Б., Березою Б.Ю., Парасюком В.З. (реєстр. № 2064 від 06.02.2015).

 

III. Інші питання.

13. Про роз’яснення Комітету щодо присутності на закритому засіданні комітету Верховної Ради України народного депутата України, який не є членом цього комітету, помічників-консультантів народного депутата України відповідно до положень законів України "Про статус народного депутата України", "Про комітети Верховної Ради України" та Положення про помічника-консультанта народного депутата України.

14. Про звіт Апарату Верховної Ради України за 2014 рік про використання бюджетних коштів, затверджених Законом України "Про Державний бюджет України на 2014 рік"

15. Про проект кошторису Верховної Ради України на 2015 рік.

16. Про проект розкладу засідань Комітету у квітні 2015 року.

17. Різне.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку