Проект

 

 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ

ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

(вул. Банкова, 6-8, кім. 418, о 15:00)

_________________________________________________________________________

8 квітня 2015 року

 

 

I. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним.

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (щодо накладення стягнення на народного депутата України за порушення вимог щодо особистого голосування), внесений народними депутатами України Лещенком С.А. та іншими (реєстр. № 1895 від 30.01.2015).

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення відкритості та доступу до інформації  про діяльність  Верховної Ради України, її комітетів та народних депутатів України», внесений народними депутатами України Заліщук С.П. та іншими (реєстр. №1591 від 23.12.2014).

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про статус народного депутата України» (щодо медичного обслуговування народних депутатів на загальних підставах та зміни органу, який здійснює функції з управління Клінічної лікарні «Феофанія» Державного управління справами)», внесений народним депутатом України Рабіновичем В.З. (реєстр. № 1523 від 19.12.2014).

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо ненарахування виплат народним депутатам України у разі невиконання ними передбачених законом повноважень без поважних причин)», внесений народними депутатами України Іллєнком А.Ю. та іншими (реєстр. № 1462 від 12.12.2014).

Про проект Закону України «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України» (щодо прав  позафракційних народних депутатів)», внесений народним депутатом України Міщенком С.Г. (реєстр. № 1049 від 27.11.2014).

6. Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Регламент Верховної Ради України» (щодо зміни тривалості часу для оголошення депутатських запитів та обмеження кількості адресатів для їх направлення), внесений народними депутатами України Сольваром Р.М. та іншими (реєстр. № 1799 від 20.01.2015).

7. Про проект Закону України «Про тимчасові слідчі комісії  і тимчасові спеціальні комісії Верховної Ради України», внесений народними депутатами України Кожем`якіним А.А., Тимошенко Ю.В. та іншими (реєстр. № 1098 від 09.02.2015, доопрацьований).

8. Про проект Закону України «Про спеціальну тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з розслідування справи про усунення Президента України з поста в порядку імпічменту», внесений народними депутатами України Ляшком О.В., Вовком В.І. та іншими (реєстр. № 2278 від 03.03.2015).

9. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань перевірки діяльності Національного банку України в період фінансової кризи в Україні 2014-2015 рр.», внесений народним депутатом України  Вілкулом О.Ю. (реєстр. № 2256 від 27.02.2015).

10. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування імовірних злочинів та спекулятивних діянь, які призвели до стрімкого коливання курсу іноземних валют та девальвації гривні», внесений народними депутатами України Капліним С.М., Соловей Ю.І. (реєстр. № 2247 від 26.02.2015).

11. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин та встановлення причин фінансово-економічних проблем Державного підприємства «Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод імені О.М. Макарова» (ПІВДЕНМАШ), сприяння його відновленню та збереженню ракетно-космічної галузі України», внесений народним депутатом України Вілкулом О.Ю. (реєстр. № 2198 від 23.02.2015).

 

II. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

12. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зупинення діяльності та заборони об'єднань громадян», внесений народним депутатом України Мосійчуком І.В., Ліньком Д.В. та Лозовим А.С. (реєстр. № 1893 від 30.01.2015).

 

III. Інші питання:

13. Про роз’яснення Комітету з питань, порушених у зверненні начальника Управління державної охорони України Гелетея В.В.

14.  Про роз’яснення Комітету щодо застосування окремих  положень Закону України «Про комітети Верховної Ради України» стосовно розгляду питання «різне» у порядку денному засідання комітету.

15. Про інформацію Комітету щодо інциденту, що стався в кулуарах Верховної Ради України 12 лютого 2015 року.

16. Про інформацію Комітету щодо звернення народних депутатів України Бакуменка О.Б., Кучера М.І., Кулініча О.І., Лунченка В.В., Кодоли О.М. стосовно розгляду законопроекту (реєстр. № 1159) у Комітеті з питань  запобігання і протидії корупції.

17. Про інформацію Комітету щодо звернення страховиків – членів Президії Моторного (транспортного) страхового бюро України стосовно представників від Верховної Ради України у Координаційну Раду МТСБУ.

18. Про заяву народних депутатів України – членів Комітету з питань податкової та  митної політики стосовно дій народного депутата України Парасюка В.З. на засіданні цього Комітету 18 березня 2015 року.

19. Про внесення змін до предметів відання комітетів Верховної Ради України восьмого скликання (Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, пропозиції  народного депутата України Папієва М.М. щодо створення комітету з питань додержання конституційних прав, міжнаціональних, державно-конфесійних і міжконфесійних відносин та прав внутрішньо переміщених осіб та комітету з питань комплексного вирішення проблем  Донецької та Луганської областей і Автономної Республіки Крим).

20. Про лист Керівника Апарату Верховної Ради України Зайчука В.О. від 03.03.2015 року № 15/11-414.

21. Про проект кошторису Верховної Ради України на 2015 рік.

22. Різне.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку