КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

(вул. Банкова, 6-8, кім. 418, о 15:00)

_____________________________________________________________________________

11 лютого 2015 року

                            

1. Про внесення змін до предметів відання комітетів Верховної Ради України восьмого скликання (Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин, Комітет з питань науки і освіти, Комітет з питань європейської інтеграції, Комітет у закордонних справах, Комітет з питань інформатизації та зв’язку, Комітет з питань транспорту, Спеціальна контрольна комісія Верховної Ради України з питань приватизації).

2. Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо порядку притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України за вчинення корупційного правопорушення", внесений народним депутатом України Лопушанським А.Я. (реєстр. № 1057 від 27.11.2014).

3. Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підлягання призиву на військову службу або збори  народних депутатів України", внесений народними депутатами України Вінником І.Ю., Пашинським С.В. та іншими (реєстр. № 1771 від 15.01.2015).

4. Про проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" (щодо мобілізації народних депутатів України), внесений народним депутатом України Нечипоренком В.М. (реєстр. № 1771-1 від 26.01.2015).

5. Про проект Закону України "Про внесення змін до статті 3 Закону України "Про статус народного депутата України" (щодо надання депутатам права перебувати на військовій службі під час дії особливого періоду), внесений народним депутатом України Білецьким А.Є. (реєстр. № 1780 від 16.01.2015).

6. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання" щодо заміщення вакантної посади  заступника голови Комітету з питань економічної політики", внесений народним депутатом України Березюком О.Р. (реєстр. № 1494 від 17.12.2014).

7. Про заяву народного депутата України Бабія Ю.Ю. про обрання його членом Комітету з питань податкової та митної політики.

8. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування протиправних дій керівництва антитерористичної операції, що дискредитують українську армію та призвели до загибелі та захоплення в полон бійців, які захищали територію Донецького аеропорту", внесений народним депутатом України  Капліним С.М. (реєстр. № 1815 від 22.01.2015).

9. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про звільнення Петренка П.Д. з посади Міністра юстиції України", внесений народним депутатом України Скориком М. Л. (реєстр. № 1520 від 19.12.2014).

 10. Про проект Закону України "Про внесення зміни до статті 15-3 Закону України "Про державне регулювання виробництва і торгівлі спиртом етиловим, коньячним і плодовим, алкогольними напоями та тютюновими виробами" щодо заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у приміщеннях будівель Верховної Ради України", внесений народним депутатом України Рабіновичем В.З. (реєстр. № 1770 від 15.01.2015).

11. Про звіт Апарату Верховної Ради України про використання бюджетних коштів, затверджених Законом України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" за 9 місяців 2014 року.

12. Різне.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку