18-19 червня 2009 року Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради Україні у співпраці з Вестмінстерською фундацією за демократію проводить дводенний семінар з питань Парламентської практики та процедур на тему: “Діяльність сучасного європейського парламенту: практика, досвід, проблеми”.      

 

          Захід відбуватиметься за сприяння Британської філії Парламентської Асоціації Співтовариства у рамках програми «Зміцнення підготовки кадрів в Апараті Верховної Ради України», згідно завдань, що окреслені Меморандумом про взаєморозуміння між Апаратом Верховної Ради України та Вестмінстерською фундацією за демократію від 11 березня 2009 року.

 

          Участь в семінарі візьмуть: члени Парламенту Великої Британії, представники Парламентської служби Палати Громад, народні депутати України, працівники Апарату Верховної Ради України, представники Секретаріату Президента України, Кабінету Міністрів України, Головного управління державної служби України, Рахункової палати України, Інституту законодавства Верховної Ради України.

 

          Місце проведення - м. Київ, вул. Грушевського, 5, конференц-зала та зала нарад (3 поверх), початок реєстрації 18 і 19 червня  о  9 годині 30 хвилин.

 

          З питань участі у семінарі звертатися до оргкомітету: тел. 255-40-24, тел/факс 255-49-56, ел.адреса: k_reglam@rada.gov.ua.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку