29 червня 2023 року (протокол №157)

Опубліковано 30 червня 2023, о 10:38

 Комітет 

ВЕРХОВНА  РАДА  УКРАЇНИ

     

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ,  ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ

ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

__________________________________________________________________

                                       П Р О Т О К О Л     157 

      «29»      червня      2023  року

                                                            

у режимі відеоконференції

                                                                     17 год. 00 хв.

Головує: голова Комітету Кальченко С.В.

Присутні: заступник голови Комітету Культенко А.В., голови підкомітетів Гринчук О.А.,  Кострійчук С.В.,  Приходько Н.І., Синютка О.М.

Відсутні: перший заступник голови Комітету Євтушок С.М., заступник голови Комітету Марченко Л.І., секретар Комітету Папієв М.М., голова підкомітету Загородний Ю.І.

Присутні: працівники секретаріату Комітету, помічник-консультант народного депутата України-члена Комітету.

 

Ведеться  стенограма

 

Головуючий на засіданні голова Комітету Кальченко С.В. запропонував народним депутатам України - членам Комітету розглянути проект порядку денного, який попередньо було надіслано для ознайомлення та який містив одне питання та питання «Різне». У зв’язку з відсутністю зауважень і пропозицій до проекту порядку денного, головуючий на засіданні Комітету поставив на голосування пропозицію прийняти за основу та в цілому порядок денний засідання Комітету.

 

У зв’язку з відсутністю на засіданні Комітету секретаря Комітету  Папієва М.М. результати голосування оголошував особисто голова Комітету Кальченко С.В. (підпункт 6 пункту 4 Розділу VIII Прикінцеві положення Закону України «Про комітети Верховної Ради України»).

 

Голосували: за – 6, проти – 0, утрималися – 0  (прийнято одноголосно).

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до  деяких законів України щодо роботи комітетів Верховної Ради України», внесений народними депутатами України Стефанчуком Р.О., Корнієнком О.С., Кондратюк О.К., Кальченком С.В. (реєстр. № 9440 від 29.06.2023)

Інформує: голова Комітету Кальченко С.В.              

 

2. Різне.

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію голови Комітету Кальченка С.В. про проект Закону України «Про внесення змін до  деяких законів України щодо   роботи комітетів Верховної Ради України», внесений народними депутатами України  Стефанчуком Р.О., Корнієнком О.С., Кондратюк О.К., Кальченком С.В. (реєстр. № 9440 від 29.06.2023)

 

У зв’язку з відсутністю пропозицій щодо обговорення першого питання порядку денного засідання Комітету, головуючий на засіданні Комітету поставив на голосування проект рішення Комітету про проект Закону України «Про внесення змін до  деяких законів України щодо роботи комітетів Верховної Ради України» (реєстр. № 9440),   підготовленого та надісланого для ознайомлення народним депутатам України – членам Комітету перед засіданням Комітету (стенограма додається).

 

Голосували: за – 6, проти – 0, утрималися – 0  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок на проект Закону України «Про внесення змін до  деяких законів України щодо   роботи комітетів Верховної Ради України», внесений народними депутатами України Стефанчуком Р.О., Корнієнком О.С., Кондратюк О.К., Кальченком С.В. (реєстр. № 9440 від 29.06.2023), та рекомендувати  Верховній Раді України включити зазначений законопроект до порядку денного дев’ятої сесії Верховної Ради України, визначити його невідкладним, скоротити строки внесення альтернативних законопроектів до дня розгляду цього законопроекту на пленарному засіданні Верховної Ради України та, відповідно до частини четвертої статті 102, пункту 1 частини першої, частини другої статті 114 Регламенту Верховної Ради України, за результатами розгляду законопроекту в першому читанні прийняти його за основу і в цілому.

2. Співдоповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити голову Комітету.

 

2. Різне.

Питань для розгляду у Різному народними депутатами України – членами Комітету запропоновано не було.

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      С.В. КАЛЬЧЕНКО

                                        


 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку