Засідання Комітету

Комітет
18 травня 2021, 13:00

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

       

 

                                                                                  19 травня 2021 року

                                                                                вул. Банкова, 6-8,

                                                                                кім. 418, о 15:00

                                                                               

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

 

 

1.      Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких Законів України  щодо діяльності тимчасових слідчих комісій Верховної Ради України», внесений народним депутатом України Приходько Н.І. (реєстр. № 5345 від 07.04.2021).  

2.       Про проект Закону України "Про внесення змін до статті 116 Закону України "Про Регламент Верховної Ради України" щодо особливостей розгляду пропозицій і поправок до законопроектів, які готуються до другого читання", внесений народним депутатом України Кузьміних С.В. (реєстр. № 5356 від 12.04.2021).
3.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до пункту 5 Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань перевірки та оцінки стану акціонерного товариства «Українська залізниця», розслідування фактів можливої бездіяльності, порушення законодавства України органами управління зазначеного підприємства, що призвели до значного погіршення технічного стану підприємства та основних виробничих показників», внесений народним депутатом України Батенком Т.І. (реєстр. № 5398 від 19.04.2021)
4.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих протиправних дій посадових осіб Державного космічного агентства України (Національного космічного агентства України) та підприємств космічної галузі, зокрема під час реалізації проектів "Либідь" та "Циклон-4", внесений народним депутатом України Тарутою С.О. (реєстр. № 5477 від 07.05.2021).
5.       Про проект Постанови Верховної Ради України «Про звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування оприлюднених у засобах масової інформації фактів можливих корупційних дій посадових осіб органів державної влади, які призвели до значних втрат дохідної частини Державного бюджету України», внесений народним депутатом України  Крулько І.І. (реєстр. № 5424 від 26.04.2021).
6.       Про проект Закону України «Про державну реєстрацію суб’єктів лобіювання та здійснення лобіювання в Україні», внесений народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Власенком С.В. (реєстр. № 3059 від 29.03.2021, доопрацьований).
7.       Про розклад засідань Комітету у червні 2021 року. 
8.       Різне