Засідання Комітету у режимі відеоконференції

Комітет
12 квітня 2021, 15:38

 

        

Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України 12 квітня  2021 року на засіданні розглянув такі питання порядку денного:

 

 

-          Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 30.03.2021 року про прийняття в цілому як Закону України проекту Закону України «Про внесення зміни до розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» щодо приватизації об'єктів великої приватизації» (реєстр. № 4543 від 24.12.2020 р.)», внесений народним депутатом України Вельможним С.А. (реєстр. № 4543-П від 01.04.2021).

-          Про зміни у складі комітетів Верховної Ради України (про заяву народного депутата України – члена депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»  Мандзія С.В. та пропозицію депутатської групи «За майбутнє» щодо обрання заступником голови Комітету з питань аграрної та земельної політики народного депутата України Рудика С.Я.).

-          Про проект Постанови Верховної Ради України «Про попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду за шість місяців діяльності», внесений народними депутатами України – членами Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України Пузійчуком А.В. та іншими (всього 9 підписів) (реєстр. № 5252 від 15.03.2021).

-          Про питання реалізації положень частини п’ятої статті 33 Закону України «Про статус народного депутата України» (відомості Апарату Верховної Ради України щодо обліку робочого часу народних депутатів України у березні 2021 року (лист від 05.04.2021 електронна картка документа (462014).

 

 

За наслідками розгляду зазначених питань Комітетом прийняті рішення та ухвалені відповідні висновки.

 

 

 

https://youtu.be/SsutdzHB_ko

 

 

 

 Присутні на засіданні народні депутати України - члени Комітету: Кальченко С.В., Євтушок С. М., Савченко О.С., Культенко А.В., Загородній Ю.І., Гринчук О.А., Папієв М.М., Марченко Л.І., Фролов П.В,  Приходько Н.І., Синютка О.М.