Засідання Комітету

Комітет
07 жовтня 2020, 12:12

 

7 жовтня 2020 року Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України на засіданні розглянув такі питання порядку денного:

 

1.   Про проект Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування оприлюднених у засобах масової інформації фактів можливих протиправних дій посадових осіб, що могли призвести до уникнення кримінальної відповідальності членами «приватної військової компанії Вагнера» та нанесення шкоди національним інтересам України», внесений народним депутатом України Костенком Р.В. (реєстр. № 4105 від 22.09.2020, доопрацьований).

2.   Про внесення змін до календарного плану проведення четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

3.   Про проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для здійснення парламентського контролю за розслідуваннями нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів протягом 2017-2018 років» (щодо зміни складу Тимчасової слідчої комісії), внесений народним депутатом України Василівим І.В. (реєстр. № 4165 від 29.09.2020).

4.   Про проект Постанови Верховної Ради України «Про зміни у складі  Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду», внесений народними депутатами України Пузійчуком А.В.,  Юнаковим І.С. (реєстр. № 4158 від 30.09.2020, доопрацьований).

5.   Про питання реалізації частини п’ятої статті 33 Закону України «Про статус народного депутата України».

 

 

За наслідками розгляду зазначених питань Комітетом прийняті рішення та ухвалені відповідні висновки.

 

 https://youtu.be/Cg1PD5DAe_o

 

Присутні на засіданні народні депутати України - члени Комітету: Кальченко С.В., Євтушок С. М., Савченко О.С., Гринчук О.А., Папієв М.М., Приходько Н.І., Фролов П.В., Марченко Л.І., Синютка О.М.

 

 

Відсутні на засіданні народні депутати України - члени Комітету: Культенко А.В., Загородній Ю.І.