Засідання Комітету

Комітет
15 вересня 2020, 14:14

 

 

 

 

 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ, ДЕПУТАТСЬКОЇ ЕТИКИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

     

 

 

16  вересня 2020 року

                                                                                вул. Банкова, 6-8,

                                                                                кім. 418, о 15:00


 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

 

1.   Про проект Закону України «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України, Закону України «Про статус народного депутата України», Закону України «Про комітети Верховної Ради України» щодо підстав відсутності народних депутатів України на пленарних засіданнях Верховної Ради України та засіданнях комітетів Верховної Ради України» (реєстр. № 3642), підготовлений до другого читання.

2.   Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України
«Про статус народного депутата України» щодо депутатських звернень» (реєстр. № 3157), підготовлений до другого читання.

3.   Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 34 Закону України «Про статус народного депутата України» (реєстр. № 3644) та проект Постанови Верховної Ради України про внесення змін до Положення про помічника-консультанта народного депутата України та Постанови Верховної Ради України "Про фінансове забезпечення діяльності народного депутата України"(реєстр. № 3645).

4.   Про розгляд на відповідність оформлення та реєстрації вимогам закону, Регламенту Верховної Ради України та прийнятим відповідно до них нормативно-правовим актам проекту Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році» щодо можливості забезпечення представництва спільних інтересів територіальних громад сіл, селищ і міст Донецької та Луганської областей», внесеного народним депутатом України Качурою О.А. (реєстр. № 3943 від 28.07.2020).

5.   Різне