Засідання Комітету 2 вересня 2020 року

Комітет
02 вересня 2020, 15:43

Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України 2 вересня 2020 року на засіданні розглянув такі питання порядку денного:

 

1. Про  проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення  Верховної Ради України від 25 серпня 2020 року про прийняття Закону України проект Закону України «Про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як Позичальником та Європейським Союзом як Кредитором і Кредитної угоди між Україною як Позичальником та Національним банком України як Агентом Позичальника та Європейським союзом як Кредитором (щодо отримання Україною макрофінансової допомоги Європейського Союзу у сумі до 1 мільярда 200 мільйонів євро)» (реєстраційний № 0063 від 12.08.2020)», внесений народним депутатом України Скороход А.К. (реєстр. № 0063-П від 26.08.2020).

2. Про зміни до календарного плану проведення четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

3. Про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо графіку проведення пленарних засідань» (реєстр. № 3608), підготовленого до другого читання

4. Про листи заступника Керівника Апарату Верховної Ради України – керівника Головного юридичного управління Теплюка М.О. та Першого заступника Керівника Апарату Верховної Ради України Слишинського В.І.

5. Про розклад засідань Комітету  у вересні  2020 року.

 

За наслідками розгляду зазначених питань Комітетом прийняті рішення та ухвалені відповідні висновки.

 

Присутні на засіданні народні депутати України - члени Комітету: Кальченко С.В., Євтушок С. М., Культенко А.В., Загородній Ю.І., Гринчук О.А., Папієв М.М., Приходько Н.І., Фролов П.В., Марченко Л.І., Синютка О.М.

 

Відсутні на засіданні народні депутати України - члени Комітету: Савченко О.С.