Засідання Комітету 20 травня 2020 року

Комітет
20 травня 2020, 12:30

Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України 20 травня  2020 року на засіданні (протокол № 37) розглянув такі питання порядку денного:

1.   Про зміни до календарного плану проведення третьої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання.

Розглянувши за дорученням Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. від 20 травня 2020 року, оголошеного на пленарному засіданні, питання щодо внесення змін до календарного плану проведення третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання щодо роботи Верховної Ради України у травні 2020 року, у зв’язку з захворюванням народного депутата України на коронавірусну хворобу COVID-19 та оголошенням депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді України дев'ятого скликання про перебування на самоізоляції з 20.05.2020, Комітет прийняв рішення внести на розгляд Верховної Ради України народними депутатами України – членами Комітету проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до календарного плану проведення третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання» (передбачивши 21 і 22 травня 2020 року роботу народних депутатів України в комітетах, комісіях, депутатських фракціях (депутатських групах) і рекомендувати Верховній Раді України, відповідно до положень частини третьої статті 138 Регламенту Верховної Ради України, прийняти його за основу та в цілому.


      2. Про заяву народного депутата України Костюха А.В.  щодо переходу його до складу Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Комітет прийняв рішення підтримати заяву народного депутата України Костюха А.В.  та, згідно з пунктом 1 частини першої статті 15 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», внести народними депутатами України – членами Комітету на розгляд Верховної Ради України проект Постанови Верховної Ради України «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання» та рекомендувати Верховній Раді України прийняти його в цілому.

     Присутні на засіданні народні депутати України - члени Комітету: Кальченко С.В., Культенко А.В., Савченко О.С., Гринчук О.А., Папієв М.М., Приходько Н.І., Синютка О.М., Фролов П.В. Марченко Л.І., Загородній Ю.І.

      Відсутні на засіданні народні депутати України - члени Комітету:  - Пузійчук А.В.