Рішення Комітету про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо розподілу посад у комітетах Верховної Ради України за принципом д’Ондта» (реєстр. № 7550), підготовленого до другого читання

Комітет
24 квітня 2019, 16:59

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

РІШЕННЯ

 

про розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо розподілу посад у комітетах Верховної Ради України за принципом д’Ондта» (реєстр. № 7550), підготовленого до другого читання

 

Протокол № 145

від 23 квітня 2019 року

 

На виконання вимоги пункту 2 Постанови Верховної Ради України від 5 квітня 2018 року № 2388-VIII «Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо розподілу посад у комітетах Верховної Ради України за принципом д’Ондта», в якому доручено Комітету доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні, розглянувши пропозиції та поправки, що надійшли від народних депутатів України, керуючись пунктами 5, 6 частини першої статті 16 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», пунктом 5 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України, Комітет в и р і ш и в:

 

1. Ухвалити висновок Комітету щодо внесених пропозицій, поправок до проекту Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо розподілу посад у комітетах Верховної Ради України за принципом д’Ондта» (реєстр. № 7550).

2. Відхилити всі внесені суб'єктами права законодавчої ініціативи пропозиції і поправки до законопроекту (реєстр. № 7550) і рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду законопроекту в другому читанні прийняти рішення про повернення законопроекту головному комітету на доопрацювання з наступним поданням на повторне друге читання.

3. Подати на розгляд Верховної Ради України проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо розподілу посад у комітетах Верховної Ради України за принципом д’Ондта» (реєстр. № 7550) у вигляді порівняльної таблиці (додається).

4. Доповідачем від Комітету на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

Перший заступник

голови Комітету                                                  ПИНЗЕНИК П.В.