9 квітня 2019 року (протокол №144)

Комітет
10 квітня 2019, 15:47

 

 

 

КОМІТЕТ  З  ПИТАНЬ  РЕГЛАМЕНТУ
   ТА  ОРГАНІЗАЦІЇ  РОБОТИ  ВЕРХОВНОЇ  РАДИ  УКРАЇНИ

 

 

 

                                                                                          144

 

                                                                                   09      квітня               19

  

                                                         

                                                                 вул. Грушевського, 5

                                                                          3 поверх, кімн. 5

                                                                                           12 год. 00 хв. 

 

 

Головує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

Присутні члени Комітету: Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В., Лубінець Д.В.,                  Войцеховська С.М.,  Данілін В.Ю.,  Кишкар П.М.,  Папієв М.М.

 

Відсутні члени Комітету:  Бондар В.В.,  Шахов С.В.  

 

Від секретаріату Комітету на засіданні присутні: заступник керівника секретаріату Комітету Вауліна І.І., головні консультанти: Кабанець Л.В.,                  Меть Т.М.,  Олексійчук О.М.,  консультант Шаповалова К.С.

 

Присутні:

помічники-консультанти народних депутатів України – членів Комітету Войцеховської С.М., Папієва М.М.

 

         Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

Головуючий на засіданні перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. запропонував народним депутатам України – членам Комітету розглянути проект порядку денного засідання, який складається з чотирьох основних питань та питання «Різне».

Інших пропозицій та застережень не надходило.

 

За прийняття порядку денного засідання Комітету «за основу» та «в цілому» голосували: «за» -  8  (одноголосно).

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про звернення до Комітету народного депутата України Матвієнка А.С.
(від 21.03.2019 № 239-VІІІ (58250).   

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

2. Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо протидії організованій злочинності", внесений народним депутатом України Геращенком А.Ю. (реєстр. № 10121 від 01.03.2019).

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

3. Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо протидії організованій злочинності", внесений народними депутатами України Кожем’якіним А.А., Паламарчуком М.П., Королем В.М. та іншими (реєстр. № 10121-1 від 14.03.2019).

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

4. Про проект Закону України "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо державного оборонного бюджету)", внесенийо народними депутатами України Сироїд О.І., Пастухом Т.Т., Соболєвим Є.В. та іншими (реєстр. № 10157 від 15.03.2019).

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

5. Різне

 

 

1. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету   Пинзеника П.В. про звернення до Комітету народного депутата України Матвієнка А.С. (від 21.03.2019 № 239-VІІІ (58250) стосовно розгляду питання щодо його присутності на пленарному засіданні Верховної Ради України 20 березня 2019 року.  

 

 Голосували: «за» - 8  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Інформацію про звернення до Комітету народного депутата України Матвієнка А.С. (від 21.03.2019 № 239-VІІІ (58250) (додається) взяти до відома.

2. За день пленарного засідання Верховної Ради України 20 березня
2019 року (середа), в який народний депутат України Матвієнко А.С. письмово не реєструвався, проте був зареєстрований за допомогою електронної системи підрахунку голосів та брав участь у розгляді питань порядку денного зазначеного пленарного засідання Верховної Ради України, народному депутату України Матвієнку А.С. можуть бути нараховані Апаратом Верховної Ради України відповідні виплати за час участі в ранковому пленарному засіданні Верховної Ради України.

3. Рішення Комітету надіслати народному депутату України Матвієнку А.С. та для організації виконання Управлінню справами Апарату Верховної Ради України.

 

 

2. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету   Пинзеника П.В. про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо протидії організованій злочинності", внесений народним депутатом України Геращенком А.Ю. (реєстр. № 10121 від 01.03.2019).

 

 Голосували: «за» -  8   (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

Експертний висновок Комітету на проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо протидії організованій злочинності", внесений народним депутатом України Геращенком А.Ю. (реєстр. № 10121 від 01.03.2019), та прийняли рішення направити його Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, який визначено головним з підготовки і попереднього розгляду зазначеного проекту Закону.

 

 

3. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету   Пинзеника П.В. про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо протидії організованій злочинності", внесений народними депутатами України Кожем’якіним А.А.,               Паламарчуком М.П., Королем В.М. та іншими (реєстр.               № 10121-1 від 14.03.2019).

 

Голосували: «за» -  8   (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

Експертний висновок Комітету на проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо протидії організованій злочинності", внесений народними депутатами України Кожем’якіним А.А.,                 Паламарчуком М.П., Королем В.М. та іншими (реєстр. № 10121-1 від 14.03.2019), та прийняли рішення направити його Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, який визначено головним з підготовки і попереднього розгляду зазначеного проекту Закону.

4. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету   Пинзеника П.В. про проект Закону України "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо державного оборонного бюджету)", внесений народними депутатами України Сироїд О.І., Пастухом Т.Т., Соболєвим Є.В. та іншими (реєстр. № 10157 від 15.03.2019).

 

 Голосували: «за» -  8  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

Експертний висновок Комітету на проект Закону України "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо державного оборонного бюджету)", внесений народними депутатами України Сироїд О.І., Пастухом Т.Т.,  Соболєвим Є.В. та іншими (реєстр. № 10157 від 15.03.2019), та прийняли рішення направити його Комітету з питань бюджету, який визначено головним з підготовки і попереднього розгляду зазначеного проекту Закону.

 

 

5. Різне

Питань для розгляду та обговорення в «Різному» народними депутатами України – членами Комітету запропоновано не було.

 

 

 

 

 

 

 

Перший заступник

голови Комітету                                                                       П.В.ПИНЗЕНИК

 

 

Секретар  Комітету                                                                    Д.В.ЛУБІНЕЦЬ