Засідання Комітету

Комітет
26 лютого 2019, 14:29


КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

 

 

 

           27 лютого 2019 року 

                                                                                         вул. Банкова, 6-8, 

                                                                                                     кім. 418, о 15:00           

 

   

 

 

 

                     ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 


 

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 91 Регламенту Верховної Ради України щодо супровідних документів до законопроекту, що вноситься на реєстрацію», внесений народним депутатом України Бубликом Ю.В. (реєстр. № 10028 від 08.02.2019).

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про створення депутатської робочої групи з вивчення ситуації, яка виникла у Клінічному санаторії «Лермонтовський», внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 9510 від 29.01.2019).

3. Про розгляд на відповідність оформлення та реєстрації вимогам закону, Регламенту Верховної Ради України та прийнятим відповідно до них нормативно-правовим актам проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо покращення умов пенсійного забезпечення бортпровідників повітряних суден цивільної авіації», внесеного народними депутатами України Дубневичем Я.В., Васюником І.В., Корчиком В.А., Кадикалом М.О. (реєстр. № 9517 від 31.01.2019).

4. Про розгляд на відповідність оформлення та реєстрації вимогам закону, Регламенту Верховної Ради України та прийнятим відповідно до них нормативно-правовим актам проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України про захист економічної конкуренції в діяльності, що пов’язана з використанням об’єктів права інтелектуальної власності», внесеного народними депутатами України Лапіним І.О., Чорновол Т.М. (реєстр. № 9502 від 23.01.2019).

5. Про розгляд на відповідність оформлення та реєстрації вимогам закону, Регламенту Верховної Ради України та прийнятим відповідно до них нормативно-правовим актам проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості)», внесеного народними депутатами України Чумаком В.В., Новак Н.В., Різаненком П.О. та іншими (реєстр. № 10015 від 07.02.2019).

6. Про розгляд на відповідність оформлення та реєстрації вимогам закону, Регламенту Верховної Ради України та прийнятим відповідно до них нормативно-правовим актам проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів щодо спрощення процедури продажу (обміну) об'єктів нерухомого майна», внесеного народним депутатом України Рибаком І.П. (реєстр. № 10015-1 від 11.02.2019).

7. Про проект Закону України «Про Державну інспекцію з охорони довкілля України», внесеного народним депутатом України Луценком І.В. (реєстр. № 9336-1 від 07.12.2018).

8. Питання аналізу практики застосування окремих положень Регламенту Верховної Ради України.

9. Про звернення народного депутата України Пташник В.Ю. щодо розгляду питання дотримання норм депутатської етики народним депутатом України Мисиком В.Ю. під час засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності 17 жовтня 2018 року.

10. Проект розкладу засідань Комітету у березні 2019 року.

11. Різне


Присутні члени Комітету: Купрієнко О.В., Лубінець Д.В., Войцеховська С.М.,   Данілін В.Ю.,   Кишкар П.М.,   Папієв М.М.

Відсутні члени Комітету:  Арешонков В.Ю., Бондар В.В., Шахов С.В.