Рішення про затвердження звіту про роботу Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України за період дев’ятої сесії Верховної (вересень 2018 року – січень 2019 року)

Комітет
17 січня 2019, 11:54

 

 

 


 

 

 

 

 

Про затвердження звіту про роботу Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України за період дев’ятої сесії Верховної (вересень 2018 року – січень 2019 року)

 

 

     Протокол № 138

від 16 січня 2019 року

                                                                                             

 

Розглянувши та обговоривши на засіданні Комітету проект звіту про роботу Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України за період дев’ятої сесії Верховної Ради України  восьмого скликання, керуючись положеннями пункту 9 частини першої статті 13, статі 53 Закону України «Про комітети Верховної Ради України», а також відповідно до частини четвертої статті 10 Регламенту Верховної Ради України,

Комітет в и р і ш и в:

 

1. Затвердити звіт про роботу Комітету з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України за період дев’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (додається).

2. Доручити першому заступнику голови Комітету, секретарю Комітету та секретаріату Комітету доопрацювати звіт з урахуванням вхідної та вихідної кореспонденції станом на останній день роботи дев’ятої сесії Верховної Ради України.

3. Продовжити роботу Комітету після закінчення  дев’ятої сесії Верховної Ради України восьмого скликання на період з 28 січня по 4 лютого 2019 року та поінформувати про це Голову Верховної Ради України.

 

 

 

Перший заступник

голови Комітету                                               П.В. ПИНЗЕНИК