Засідання Комітету

Комітет
31 жовтня 2018, 17:55

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ РЕГЛАМЕНТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ  ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

 

 

  7 листопада 2018 року

 

                                                                        вул. Банкова, 6-8, 

 

                                                                                   кім. 418, о 15 год. 00 хв.   

 

 

 

ПИТАННЯ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ:

 

 

 

1.  Про заяву народного депутата України Савки І.І.  про обрання його членом Комітету з питань запобігання і протидії корупції.
2.  Про питання дотримання норм етики на пленарному засіданні Верховної Ради України 3 жовтня 2018 року під час виступу з трибуни народного депутата України Капліна С.М.
3.  Про проект Постанови Верховної Ради України "Про створення депутатської робочої групи з питань вивчення причин затягування притягнення до відповідальності осіб, обвинувачених у вбивстві Кременчуцького міського голови Бабаєва О.М.", внесений народним депутатом України Капліним С.М. (реєстр. № 9130 від 27.09.2018). Про проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інвесторів від зловживань на ринках капіталу", внесений народними депутатами України – членами Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Довбенком М.В. та іншими (реєстр. № 6303-д від 04.07.2018).
4.  Про проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про Кабінет Міністрів України" щодо забезпечення прозорості роботи Кабінету Міністрів України та полегшення здійснення парламентського контролю, внесеного народними депутатами України Веселовою Н.В., Луценком І.В., Єднаком О.В., Кишкарем П.М., Лещенком С.А., Заліщук С.П. (реєстр. № 8568 від 05.07.2018).
5.  Питання організації роботи Комітету (обрання голови підкомітету).

 

Присутні члени Комітету: Пинзеник П.В., Лубінець Д.В., Войцеховська С.М., Кишкар П.М., Данілін В.Ю., Папієв М.М.

Відсутні члени Комітету: Шахов С.В.,Бондар В.В.,Арешонков В.Ю.,Купрієнко О.В.