6 жовтня 2017 року (Протокол № 95)

Комітет
13 жовтня 2017, 13:51

КОМІТЕТ  З  ПИТАНЬ  РЕГЛАМЕНТУ
   ТА  ОРГАНІЗАЦІЇ  РОБОТИ  ВЕРХОВНОЇ  РАДИ  УКРАЇНИ

 

 

 

 

                                                                                  Протокол № 95

 

                                                                           06         жовтня              17

                                                            

                                                                                            вул. Грушевського, 5 

                                                                                       кулуари, ІІІ поверх

09 год. 30 хв. 

 

                                             

Головує: заступник голови Комітету Арешонков В.Ю.

 

Присутні члени Комітету: Купрієнко О.В., Лубінець Д.В., Войцеховська С.М.,  Єфремова І.О.,  Кишкар П.М., Папієв М.М., Данілін В.Ю., Шахов С.В.

 

Відсутні члени Комітету: Бондар В.В., Пинзеник П.В. (відрядження).

 

Від секретаріату Комітету на засіданні присутні: заступник керівника секретаріату Вауліна І.І., головні консультанти  Меть Т.М., Нижник К.А.                  

 

Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

Головуючий на засіданні заступник голови Комітету Арешонков В.Ю. запропонував народним депутатам України – членам Комітету розглянути проект порядку денного, який складається з двох питань та питання «Різне».

 

За прийняття порядку денного засідання Комітету «за основу» та «в цілому» голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 03 жовтня 2017 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» (р.№ 6232 від 23.03.2017)», внесений народним депутатом України Лещенком С.А. (реєстр. № 6232-П3 від 04.10.2017).

Інформує: заступник голови Комітету Арешонков В.Ю.

 

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування  рішення  Верховної Ради України від 03.10.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» (реєстраційний № 6614 від 22.06.2017)», внесений народним депутатом України Левченком Ю.В. (реєстр. № 6614-П від 04.10.2017).

Інформує: заступник голови Комітету Арешонков В.Ю.

 

3. Різне

          

1. СЛУХАЛИ: Інформацію заступника голови Комітету Арешонкова В.Ю. про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 03 жовтня 2017 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» (р.№ 6232 від 23.03.2017)», внесений народним депутатом України Лещенком С.А. (реєстр. № 6232-П3 від 04.10.2017).

 

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 03 жовтня 2017 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» (р.№ 6232 від 23.03.2017)», внесений народним депутатом України Лещенком Ю.В. (реєстр. № 6232-П3 від 04.10.2017), та запропонувати Верховній Раді України визначитися шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення цього проекту Постанови.

2. Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Постанови на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити заступника голови Комітету Арешонкова В.Ю.

 

2. СЛУХАЛИ: Інформацію заступника голови Комітету Арешонкова В.Ю. про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування  рішення  Верховної Ради України від 03.10.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» (реєстраційний № 6614 від 22.06.2017)», внесений народним депутатом України Левченком Ю.В. (реєстр. № 6614-П від 04.10.2017).

 

Голосували: «за» -  7  (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування  рішення  Верховної Ради України від 03.10.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» (реєстраційний № 6614 від 22.06.2017)», внесений народним депутатом України Левченком Ю.В. (реєстр. № 6614-П від 04.10.2017), та запропонувати Верховній Раді України визначитися шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення цього проекту Постанови.

2. Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Постанови на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити заступника голови Комітету Арешонкова В.Ю.

 

3. Різне.

Народні депутати України – члени Комітету обмінялися думками щодо порядку роботи з матеріалами з питань порядку денного засідання Комітету, які готуються секретаріатом Комітету та розсилаються електронною поштою кожному члену Комітету, та щодо виготовлення паперових копій таких матеріалів безпосередньо у день проведення засідання Комітету.

 

 

 

 

Заступник 

голови Комітету                                                                 В.Ю.АРЕШОНКОВ

 

 

Секретар  Комітету                                                                   Д.В.ЛУБІНЕЦЬ