Зустріч першого заступника голови Комітету Пинзеника П.В. та народного депутата України - члена Комітету з питань правової політики та правосуддя Черненка О.М. з експертами Венеціанської комісії Ради Європи: Alain Delcamp, Hanna Suchocka, Serguei Kouznetsov.

Комітет
12 вересня 2017, 16:36

 


12 вересня 2017 року у Комітеті з питань Регламенту та організації роботи  Верховної Ради України за адресою Банкова 6/8 відбулася зустріч першого заступника голови Комітету Пинзеника П.В. та народного депутата України - члена Комітету з питань правової політики та правосуддя Черненка О.М. з експертами Венеціанської комісії Ради Європи: Alain Delcamp, Hanna Suchocka, Serguei Kouznetsov. 

У ході зустрічі були обговорені питання пов’язані з аналізом проекту Закону “Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України” (реєст. № 5522) на відповідність нормам європейського права.




Раніше, 13 березня 2017 року даний проект Закону був направлений до Європейсько Комісії За демократію через право” (Венеціанська Комісія) для надання відповідного висновку.



За наслідками зустрічі перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В. та експерти Венеціанської комісії Ради Європи визначили основні питання, які можуть бути відображені у висновку Європейської комісії.