14 липня 2017 року (Протокол № 91)

Комітет
18 липня 2017, 17:46

КОМІТЕТ  З  ПИТАНЬ  РЕГЛАМЕНТУ
   ТА  ОРГАНІЗАЦІЇ  РОБОТИ  ВЕРХОВНОЇ  РАДИ  УКРАЇНИ

 

 

 

 

                                                                                       Протокол № 91

 

                                                                           14         липня           17

                                                            

                                                                                            вул. Грушевського, 5 

                                                                                       кулуари, ІІІ поверх

9 год. 30 хв. 

 

                                             

Головує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

 

Присутні члени Комітету: Арешонков В.Ю., Купрієнко О.В., Лубінець Д.В., Войцеховська С.М., Єфремова І.О.,  Кишкар П.М.,  Папієв М.М., Данілін В.Ю.

 

Відсутні члени Комітету: Бондар В.В., Шахов С.В.

 

Від секретаріату Комітету на засіданні присутні: керівник секретаріату Нехоца М.В., головні консультанти Кабанець Л.В., Нижник К.А.

 

Присутні:

помічник-консультант народного депутата України Папієва М.М

 

 

Стенограма та аудіозапис не ведуться

(у зв’язку з відсутністю технічної можливості).

 

За прийняття порядку денного засідання Комітету «за основу» та «в цілому» голосували: «за» - 9 (прийнято одноголосно).

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

         1. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 13.07.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроект Про Конституційний Суд України», внесений народним депутатом України Левченком Ю.В. (реєстр. № 6427-д-П від 13.07.2017).

Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

                         

2. Про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 13 липня 2017 року про прийняття в цілому як закону проекту Закону України «Про Конституційний Суд України», внесений народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б. (реєстр. № 6427-д-П1 від 13.07.2017).

          Інформує: перший заступник голови Комітету Пинзеник П.В.

                                                

1. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету Пинзеника П.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 13.07.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроект Про Конституційний Суд України», внесений народним депутатом України Левченком Ю.В. (реєстр. № 6427-д-П від 13.07.2017).

 

В обговоренні питання взяли участь народні депутати України – члени Комітету: Купрієнко О.В., Войцеховська С.М., Арешонков В.Ю.

 

Голосували: «за» - 9 (прийнято одноголосно).

 

УХВАЛИЛИ:

1. Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 13.07.2017 про прийняття в цілому, як закону законопроект Про Конституційний Суд України», внесений народним депутатом України Левченком Ю.В. (реєстр. № 6427-д-П від 13.07.2017), та прийняв рішення запропонувати Верховній Раді України визначитись шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення цього проекту Постанови.

2.  Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Закону на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

 

2. СЛУХАЛИ: Інформацію першого заступника голови Комітету Пинзеника П.В. про проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 13 липня 2017 року про прийняття в цілому як закону проекту Закону України «Про Конституційний Суд України», внесений народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б. (реєстр. № 6427-д-П1 від 13.07.2017).

 

В обговоренні питання взяли участь народні депутати України – члени Комітету: Купрієнко О.В., Войцеховська С.М., Арешонков В.Ю.

 

Голосували: «за» - 9 (прийнято одноголосно).

 

 

  УХВАЛИЛИ:

  Висновок Комітету на проект Постанови Верховної Ради України «Про скасування рішення Верховної Ради України від 13 липня 2017 року про прийняття в цілому як закону проекту Закону України «Про Конституційний суд України (номер реєстрації № 6427-д від 07.06.2017)», внесений народним депутатом України Дерев’янком Ю.Б. (реєстр. № 6427-д-П1 від 13.07.2017), та прийняв рішення запропонувати Верховній Раді України визначитись шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення цього проекту Постанови.

2.  Співдоповідачем від Комітету при розгляді цього проекту Закону на пленарному засіданні Верховної Ради України визначити першого заступника голови Комітету.

 

 

 

 

Перший заступник 

голови Комітету                                                                        П.В.ПИНЗЕНИК

 

 

Секретар  Комітету                                                                   Д.В.ЛУБІНЕЦЬ